Στο δρόμο με το RS5 DTM του Rockenfeller

Σχετικά άρθρα

hhhttt

Ο πρωταθλητής του 2013, Mike Rockenfeller, δε διάγει και τις καλύτερες μέρες του DTM. Βρίσκεται στην 21η θέση της βαθμολογίας, έχοντας συγκεντρώσει μόλις πέντε βαθμούς σε 12 αγώνες μέχρι στιγμής. Ωστόσο, στον έβδομο γύρο του Γερμανικού Πρωταθλήματος Τουρισμού που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 10-11 Σεπτεμβρίου στην πίστα του Nürburgring, ελπίζει στην ολική επαναφορά.

Την παρθενική του εμφάνιση πραγματοποίησε ο Γερμανός το 2007, σε 111 αγώνες που έχει αγωνιστεί, έχει κερδίσει τους 4, με την τελευταία νίκη του να είναι αυτή στη Μόσχα πέρσι, ενώ έχει βρεθεί 15 φορές στο podium των νικητών και έχει κατακτήσει έξι pole positions. Πέρσι, τερμάτισε στη δέκατη θέση της βαθμολογίας, έχοντας συγκεντρώσει 83 βαθμούς.

Για τις ανάγκες προώθησης του αγώνα στο Nürburgring, o Rockenfeller οδηγεί το RS5 DTM από τη βάση της ομάδας του μέχρι τις εγκαταστάσεις της γερμανικής πίστας σε αυτό το τηλεοπτικό spot που ετοίμασε η γερμανική, δημόσια τηλεόραση.

https://www.youtube.com/watch?v=QHc8TMemXJ4

ΠηγήYoutube

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...