Μία μοναδική Lamborghini Murcielago Super Veloce προς πώληση

Σχετικά άρθρα

lamborghini-sv (6)

Η πασίγνωστη Ιταλική φίρμα κατασκεύασε το 2009 186 Lamborghini Murcielago SV, πριν αναγκαστεί να σταματήσει την παραγωγή τους για να εξασφαλιστεί ο χώρος στο εργοστάσιο για την παραγωγή της Aventador. Η συγκεκριμένη έχει αριθμό σειράς 022 και σύμφωνα με την Super Veloce Racing (SVR) είναι και μία από τις σπανιότερες που υπάρχουν και φιλοξενείται στην έκθεση της στο Buckingham της Αγγλίας.

Όταν ακούς Murcielago SV, να ξέρεις ότι η ιπποδύναμη κυμαίνεται στους 661 ίππους με 660 Nm ροπής, περιλαμβάνει σειριακό ημιαυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων E-gear και ένα επιθετικό body kit. Η συγκεκριμένη όμως εξοπλίζεται και με μεγαλύτερους αεραγωγούς τόσο στο body kit όσο και στην θέση της μηχανής. Επιπλέον, ο κίτρινος ταύρος ντύνεται εξολοκλήρου με carbon fiber, αποτελούμενος από φρένα με ειδικό σύστημα εξαγωγής μπροστά από τους καθρέπτες, αεροτομή, διαχύτη και καπό μηχανής.

lamborghini-sv (5)

Τελειώνοντας με τα επιπλέον χαρακτηριστικά, σίγουρα θα παρατήρησες την κατακίτρινη γυαλιστερή βαφή με τις μαύρες ζάντες να δημιουργούν την τέλεια αντίθεση. Στο εσωτερικό επικρατούν τα ίδια χρώματα. Και πάλι carbon fiber με δέρματα Alcantara, καθώς και κίτρινες ραφές σε καθίσματα, οροφή και πάτωμα.

Η συντήρηση της SV έχει γίνει εξολοκλήρου από την Lamborghini Service Centers σε όλη την διάρκεια της ζωής της και έχει διανύσει μόνο 25.179 χλμ. Δυστυχώς, η τιμή της θα γίνει γνωστή μόνο στους τυχερούς που θα κάνουν γραπτή αίτηση ενδιαφέροντος!

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αυτή η μπλε Lamborghini Countach LPI 800-4 πωλείται για 3,3 εκατ. δολάρια

Το καλοκαίρι του 2021 η Lamborghini γιόρτασε τα 50στα γενέθλια της Countach παρουσιάζοντας τη σύγχρονη εκδοχή του θρυλικού της supercar, με τις παραδόσεις της...

Δες μια twin-turbo Lamborghini Huracan να πιάνει τα 363 χλμ/ώρα στην Autobahn

Αυτή η Lamborghini Huracan Performance έχει αποκτήσει διπλά turbo, με τον V10 5,2-λίτρων κινητήρα να αποδίδει 1.250 άλογα με 1.100 Nm ροπής και όπως...
Autoblog.gr