Η Karma ετοιμάζει ένα νέο SUV

Σχετικά άρθρα

karma revero

Η Karma Automotive “ανάστησε” την παλαιά Fisker και ξεκινά να σχεδιάζει το μέλλον της κάτω από καλύτερες προϋποθέσεις σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν της. Το πρώτο νέο μοντέλο της εταιρείας είναι το Revero, το οποίο είναι ένα ανασχεδιασμένο Fisker Karma που διαθέτει νέες μεγαλύτερες μπαταρίες, ηλιακά πάνελ στην οροφή και έναν 6,6KW ενσωματωμένο φορτιστή.

Η εταιρεία για να επιβιώσει ξέρει ότι πρέπει να παρουσιάσει και άλλα νέα μοντέλα, οπότε η επέκταση της γκάμας πρέπει να γίνει με προσεκτικά βήματα και να μάθει από τα λάθη που έκανε στο παρελθόν. Το επόμενο μοντέλο που θα βγάλει θα είναι ένα SUV, αφού όλοι γνωρίζουν ότι αυτή η κατηγορία φέρνει αρκετές πωλήσεις. Ο Jim Taylor, Διευθυντής Εσόδων της Karma Automotive δήλωσε:

Είναι ένα μεγάλο μέρος της (πολυτελούς) κατηγορίας, είναι δημοφιλή, όλοι οι ανταγωνιστές μας κάνουν το ίδιο, οπότε είναι και για εμάς μια λογική κίνηση. Είναι μια προφανής επιλογή που δείχνει προς τα που κινείται η αγορά.

Το SUV θα δανείζεται αρκετά στοιχεία από το ντιζάιν του Revero αλλά δεν θα παρουσιαστεί σύντομα. Πρώτα θα πρέπει να “τρέξει” το υπάρχον σχέδιο αναγέννησης της Karma και να δείξει ότι είναι η σωστή επιλογή και μετά θα παρουσιαστεί και αυτό.

ΠηγήCarBuzz

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...