Η Proton ίσως βάλει πωλητήριο στη Lotus

Σχετικά άρθρα

Exige Sport 350 Masthead_0

Η Lotus ίσως είναι σύντομα διαθέσιμη προς πώληση, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η “μαμά” εταιρία, Proton, μετά από μια μακροχρόνια περίοδο κακών οικονομικών αποτελεσμάτων είναι σε αναζήτηση μετρητών. Η Proton, που με την σειρά της ανήκει στην DRB-Hicom, ένα μεγάλο Μαλαισιανό όμιλο επιχειρήσεων, με αυτή την κίνηση θέλει να εξασφαλίσει την σωτηρία της και επιστροφή της σε κερδοφορία.

Το PSA Group, η Renault και η Suzuki φέρονται να έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους να εξαγοράσουν την , αλλά ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν αυτές οι συνομιλίες συμπεριλαμβάνουν και την Lotus.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που αμφισβητείται το μέλλον της Lotus και της μητρικής της εταιρία, καθώς κάτι ανάλογο είχε γίνει πριν από πέντε χρόνια, όταν η μάρκα της Μαλαισίας αντιμετώπισε παρόμοια οικονομικά ζητήματα. Ωστόσο, η αγορά των δύο εταιριών από τη DRB-Hicom εξασφάλισε ένα πιο ασφαλές “μέλλον”.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Lotus ανακοίνωσε τις τιμές του Emeya στην Ευρώπη

Στις αρχές του περασμένου φθινοπώρου, η Lotus αποκάλυψε το Emeya, με το οποίο η βρετανική εταιρία -υπό κινέζικη ιδιοκτησία- εισέρχεται στην κατηγορία των υπερπολυτελών...
Autoblog.gr