Αποθήκη γεμάτη με συλλεκτικά αυτοκίνητα, χωρίς χιλιόμετρα στα κοντέρ

Σχετικά άρθρα

barn-1_1024x768

Πόσες φορές έχεις ονειρευτεί να αγοράσεις μια εξοχική κατοικία bμε εξωτερική αποθήκη και να είναι γεμάτη με συλλεκτικά αυτοκίνητα;

Στην συγκεκριμένη περίπτωση, ο τυχερός είναι ένας αγοραστής από την Καλιφόρνια. Με το που άνοιξε την πόρτα από τον στάβλο του σπιτιού που μόλις αγόρασε, δεν πίστευε στα μάτια του με αυτό που αντίκρισε. Μία σκονισμένη συλλογή με πάνω από 20 αυτοκίνητα, μερικά από αυτά εντελώς αχρησιμοποίητα.

Στις φωτογραφίες μπορείς να διακρίνεις μερικές Lamborghini Countach, μια Porsche 911 Speedster με 65 χλμ στο κοντέρ, μια αυθεντική Shelby GT 500, μια Cadillac Series 62, ένα Jeep Wrangler, μια Buick GSX, ένα Hemi Charger του 1969 και πολλά ακόμη. Και αυτά δεν είναι ούτε τα μισά. Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη υπάρχουν και άλλα αυτοκίνητα που δεν φαίνονται στις φωτογραφίες.

barn-2

Η αλήθεια είναι ότι θα χρειαστεί κάτι παραπάνω από ένα απλό ξεσκόνισμα, αλλά φαντάσου πως θα είναι αυτή η συλλογή όταν τα αυτοκίνητα καθαριστούν, γυαλιστούν και αποκατασταθούν όλες οι ζημιές τους.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...