Rosberg: Πολύ κοντά μας η Red Bull

Σχετικά άρθρα

2016 Japanese Grand Prix, Friday

Με τον Lewis Hamilton να παραδέχεται πως πρέπει να βελτιωθεί εν όψει των κατατακτήριων, ο Nico Rosberg έχει αυτή τη στιγμή ένα μικρό προβάδισμα έναντι του team-mate του. Η Mercedes διαθέτει για έναν ακόμα αγώνα το ταχύτερο μονοθέσιο, αλλά ίσως η γερμανική ομάδα να μην είναι πολύ μακριά από τους άλλους και ειδικά από τη Red Bull, η οποία φάνηκε δυνατή στη Μαλαισία και αναμένεται να είναι ξανά ανταγωνιστική, λόγω των απαιτήσεων της πίστας από την αεροδυναμική.

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας υπογραμμίζει πως, μπορεί η Red Bull σήμερα να μην έδειξε πολύ απειλητική, αλλά αναμένει αύριο τα πράγματα να είναι διαφορετικά, όταν οι ομάδες θα κληθούν να δείξουν την πραγματική τους ταχύτητα. Ο ίδιος δυσκολεύτηκε αρχικά με το set-up της W07, ωστόσο στη συνέχεια τα πράγματα διορθώθηκαν, με την ισορροπία να είναι βελτιωμένη, γεγονός πολύ σημαντικό στη συγκεκριμένη πίστα.

Είχαμε μια ικανοποιητική ισορροπία στον έναν γύρο και οι χρόνοι ήταν εντάξει. Στον αγωνιστικό ρυθμό, δείχνουμε, επίσης, καλοί. Η Red Bull δείχνει να είναι πολύ πιο κοντά, όπως συνέβη και στη Μαλαισία. Έπρεπε να βρω τον δρόμου μου. Η μέρα ξεκίνησε με αρκετή υποστροφή κι έπρεπε να δουλέψουμε πάνω στις ρυθμίσεις για να βρούμε καλύτερη ισορροπία. Το απόγευμα, η μέση γόμα δεν έδειχνε όσο δυνατή ήταν η σκληρή στη Μαλαισία.

Η ισορροπία πρέπει να είναι σωστή εδώ. Είναι τόσο κρίσιμη με τόσα «S», μία στροφή οδηγεί στην επόμενη και, αν κάνεις λάθος στην πρώτη, τότε θα κάνεις και σε όλες τις υπόλοιπες. Έτσι, θα πρέπει να το πετύχεις.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες τους Bottas και Guanyu να μαθαίνουν να driftάρουν

Ο Valtteri Bottas και ο Zhou Guanyu, στο περιθώριο του GP της Αυστραλίας το περασμένο Σαββατοκύριακο, είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στην πίστα Calder...

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...
Autoblog.gr