Αυξήθηκαν 70% οι πωλήσεις του BMW i3, χάρη στη μεγαλύτερη μπαταρία

Σχετικά άρθρα

gkf_0109

Πριν περίπου ένα μήνα, η ελληνική αντιπροσωπεία της BMW μας παρουσίασε το i3 με την αυξημένη χωρητικότητα της μπαταρίας υψηλής τάσης (94 Ah), η οποία διατίθεται ήδη στην Ελληνική Αγορά, με τιμές από €37.700 για την BEV έκδοση και από €47.600 για την REx.

gkf_0227

Οι πωλήσεις του παγκοσμίως, όμως, ξεκίνησαν από τον περασμένο Ιούλιο, και με τον Αύγουστο να είναι ο πρώτος πλήρης μήνας διαθεσιμότητας, τα νούμερα έδειξαν ότι η γερμανική εταιρία παρέδωσε συνολικά 2.848 αυτοκίνητα, μια αύξηση της τάξης του 73,2% σε σχέση με τον ίδιο μήνα της περασμένης χρονιάς.

gkf_0453

Η αύξηση της αυτονομίας της νέας μπαταρίας ιόντων λιθίου, χωρητικότητας 33 kWh, φτάνει στο επίπεδο του 50%, δίνοντας τη δυνατότητα στο BMW i3 να κινηθεί πιο άνετα και εκτός των ορίων της πόλης. Η νέα μπαταρία διαθέτει μεγαλύτερη πυκνότητα 94 Ah και αναπτύχθηκε μαζί με την Samsung, διατηρώντας τις ίδιες διαστάσεις με τις παλιές, μη επηρεάζοντας έτσι τον χώρο των επιβατών και των αποσκευών.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η BP Pulse μειώνει κατά 10% το εργατικό της δυναμικό, αποχωρεί από 8 χώρες

Η BP ανακοίνωσε ότι μειώνει σημαντικά το εργατικό δυναμικό της BP Pulse, της εταιρίας φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων που λειτουργεί, ενώ ταυτόχρονα την αποσύρει από...