Το Tesla Model S είναι το best-seller πολυτελές σεντάν στις Η.Π.Α

Σχετικά άρθρα

2016-tesla-model-s-p90d-front-three-quarter-in-motion-04-e1462310328475

Ποια S-Class, E-Class, Σειρά 7, Σειρά 5, A8, A6 και όλα τα υπόλοιπα αντίστοιχα μοντέλα; Ο βασιλιάς των πωλήσεων στη κατηγορία των πολυτελών αυτοκινήτων στις Η.Π.Α είναι το Tesla Model S. Κατά το τρίτο τρίμηνο του έτους η Tesla πούλησε 9.156 Model S, αύξηση 59% σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο, νούμερο που αντιστοιχεί στο 32% του μεριδίου της αγοράς των πολυτελών αυτοκινήτων στις Η.Π.Α το τρίτο τρίμηνο.

Πίσω από Tesla Model S, και με μεγάλη διαφορά, σχεδόν με τις μισές πωλήσεις, βρίσκεται η Mercedes S-Class, ενώ ακολουθούν οι BMW 7-Series, Mercedes GLS και Maserati Ghibli.

tesla-sales

Στις σχετικές ειδήσεις, με την Tesla ετοιμάζεται να ολοκληρώσει την εξαγορά της SolarCity ύψους 2,6 δισ. δολαρίων, αλά οι αναλυτές εξακολουθούν να είναι σκεπτικοί σχετικά με την απόφαση αυτή του Elon Musk. Οι αναλυτές πιστεύουν πως η Tesla θα χρειαστεί 12,5 δισ. δολάρια σε μετρητά μέχρι τα τέλη του 2018, με τα περισσότερα από αυτά να πηγαίνουν για την εξαγορά της SolarCity, με τα 2,5 δισ. δολάρια να επενδύονται για την παραγωγή του Model 3Model 3 αλλά και για τη κατασκευή του GigafactoryGigafactory.

Ωστόσο η Musk με tweet του έκανε γνωστό πως η Tesla δεν χρειάζεται επιπλέον μετρητά μέχρι τα τέλη του έτους (είχε ταμειακά διαθέσιμα 3,25 δισ. δολάρια στις 30 Ιουνίου). Η Tesla έχει μεγάλα σχέδια και για να πιάσει τις 500.000 πωλήσεις ετησίως το 2018 θα διπλασιάσει το μέγεθος του εργοστασίου της στο Freemont.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Tesla ανακαλεί 3.878 Cybertruck

Η Tesla ανακαλεί 3.878 Cybertruck εξαιτίας του προβλήματος με το μεταλλικό κάλυμμα του πεντάλ του γκαζιού, το οποίο ενδέχεται να μην έχει στερεωθεί καλά...

Η Tesla ζητά από τους μετόχους της να δώσουν 56 δισ. δολάρια στον Elon Musk

Η Tesla θα ζητήσει από τους μετόχους της να ψηφίσουν ξανά για το ίδιο πακέτο αποζημίωσης ύψους 56 δισεκατομμυρίων δολαρίων για τον διευθύνοντα σύμβουλο...