Petrolicious: Ferrari 340 America Vignale Spider

Σχετικά άρθρα

738101

Δεν μπορώ να φανταστώ καλύτερη εισαγωγή γι’ αυτό το video του Petrolicious, από την ίδια την εισαγωγή του video! “Έψαξα για ένα αυτοκίνητο για να αγωνιστώ στο Mille Miglia. Ήταν μακρά η διαδικασία… οπότε έψαχνα αλλά υπήρχε ένα πρόβλημα: Πώς να πείσω την γυναίκα μου;” Λέει ο Michael Stehle. “Την έπεισα να έρθει μαζί μου… της έδειξα το αυτοκίνητο… Περίμενε της είπα, να βάλουμε μπροστά τον κινητήρα. Ok, μου είπε μπορείς να τον βάλεις μπροστά”

Για την ιστορία, η 340 America ήταν η πρώτη Ferrari παραγωγής που χρησιμοποιούσε τον Lampredi V12… Μόλις ο ατμοσφαιρικός V12 με τα τριπλά καρμπυρατέρ “καθάρισε τον λαιμό του”, η γυναίκα του Stehle είπε: “Ok, μπορείς να αγοράσεις το αυτοκίνητο”. Το αυτοκίνητο για το οποίο μιλάμε, είναι μία πρώην εργοστασιακή Ferrari 340 America Vignale Spider του 1952. Ένα αγωνιστικό με συμμετοχές στο Mille Miglia, τις 24 ώρες του Le Mans και το Targa Florio. Ένα καθαρόαιμο αγωνιστικό. Ένα απίστευτο όχημα με ιστορία που αξίζει να σημειώσω ότι θα δημοπρατηθεί τον Ιανουάριο του 2017 από την Bonhams και λογικά, θα “πιάσει” επταψήφια τιμή – σε αυτό το σημείο δεν υπάρχει επίσημη εκτίμηση.

ΠηγήYoutube

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...