Η Mercedes σκέφτεται να παρουσιάσει μια Maybach SUV

Σχετικά άρθρα

2016-mercedes-benz-gls-class-rendered-with-maybach

Η Mercedes σκέφτεται πολύ σοβαρά πως θα αξιοποιήσει καλύτερα την Maybach για να αποφύγει τα λάθη του παρελθόντος. Ο Matthias Luhrs, επικεφαλής παγκόσμιων πωλήσεων της Mercedes, αποκάλυψε πως η γερμανική εταιρεία εξετάζει όλα τα είδη των επιλογών που μπορεί να επεκταθεί η γκάμα της Maybach και ένα SUV εξακολουθεί να αποτελεί μια επιλογή που μπορεί να γίνει.

Η ζήτηση για πολυτελή high-end SUV αυτοκίνητα είναι μεγάλη, για αυτό κάποιες εταιρείες όπως η Rolls-Royce, η Bentley ακόμα και η Lamborghini έχουν ήδη ή είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα παρουσιάσουν αντίστοιχα αυτοκίνητα. Αυτό δείχνει ότι υπάρχει κοινό που θα μπορούσε να στοχεύσει ένα Maybach SUV, αλλά ο Luhrs τονίζει ότι καμία απόφαση δεν έχει ληφθεί ακόμα. Το νέο SUV θα μπορούσε να είναι το τρίτο μοντέλο στην γκάμα, δίπλα στην Pullman S-Class και στην Maybach Cabriolet που παρουσιάστηκε στην έκθεση του Λος Άντζελες.

Ακόμα υπάρχει η ιδέα ενός πλήρους ηλεκτρικού Maybach SUV που θα βασίζεται στο Mercedes EQ concept, με τον Luhrs να λέει:

Αυτή την στιγμή εμείς απλά κοιτάμε την μάρκα Mercedes EQ. Είναι πολύ νωρίς για να το πούμε, αν εμείς στην συνέχεια φτιάξουμε μια Maybach που θα βασίζεται στην τεχνολογία της EQ, αν και αυτό θα μπορούσε να είναι μια επιλογή για την επόμενη γενιά.

Από τα παραπάνω φαίνεται πως έχει νόημα ένα τέτοιο όχημα για την Maybach και είναι σίγουρο πως θα την δούμε στο μέλλον.

ΠηγήTopGear.com

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Mercedes EQS χάνει το 48% της αξίας της μέσα σε μόλις 12 μήνες

Με την ανοιξιάτικη περίοδο αγοράς αυτοκινήτων να ξεκινά μόλις στις ΗΠΑ, το iSeeCars δημοσίευσε μια ακόμη έρευνα στην οποία βλέπουμε ποια αυτοκίνητα χάνουν περισσότερο...

Ανακαλούνται 241 Mercedes στην Ελλάδα

Ως μέρος της παγκόσμιας ανάκλησης που επηρεάζει συνολικά 247.443 AMG GT, C-Class, CLE, E-Class, EQE, EQS, GLC, S-Class και SL-Class που κατασκευάστηκαν μεταξύ 6...