Η Honda θέλει να πάρει να πάρει το αίμα της πίσω με το νέο Type R

Σχετικά άρθρα

Honda-Civic-type-r-0369

Μόλις πριν δύο μέρες η Volkswagen ανακοίνωσε ότι το Golf GTI Clubsport S κατέβασε άλλα δύο δευτερόλεπτα το χρόνο-ρεκόρ του στο Nurburgring Nordschleife σταματώντας τα χρονόμετρα σε 7:47.19, κρατώντας γερά το τίτλο του ταχύτερου μπροστοκίνητου αυτοκινήτου στην γερμανική πίστα.

Αυτό, όμως, όπως είναι φυσικό δεν θα μείνει αναπάντητο από την μεγαλύτερη αντίπαλο της, την Honda, καθώς με το νέο Civic Type R η ιαπωνική σκοπεύει να επιστρέψει στην κορυφή του σχετικού πίνακα χρόνων.

Honda-Civic-type-r-0375

Η Honda θέλει να βελτιώσει το 7:50.63 που έχει γράψει η σημερινή γενιά του hot hatch της, με τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων της εταιρίας στην Αγγλία να δηλώνει:

Νομίζω ότι είναι δίκαιο να υποθέσουμε ότι θα κυνηγήσουμε το δικό μας προσωπικά καλύτερο ρεκόρ, και εάν αυτό είναι καλύτερο από τα άλλα αυτοκίνητα που έχουν τρέξει στο Ring, ακόμα καλύτερα.

Να θυμίσω ότι το νέο Civic Type R θα παρουσιαστεί επίσημα στην έκθεση της Γενεύης σε κάτι λιγότερο από τρεις μήνες, και λογικά τότε θα μάθουμε αν τα κατάφερε ή όχι.

ΠηγήCarbuzz.com

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Honda: Τρία νέα ηλεκτρικά για την Κίνα

Στην έκθεση του Πεκίνου που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα, η Honda θα παρουσιάσει μια νέα σειρά ηλεκτρικών αυτοκινήτων της. Αυτά θα φέρουν το...

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...