Κλέφτες κυνηγούν άνδρα στις ΗΠΑ, η dashcam καταγράφει τα πάντα

Σχετικά άρθρα

car-jacking

Περισσότερα απ’ ό,τι ίσως νομίζεις είναι τα αυτοκίνητα που έχουν τοποθετήσει κάμερα στο ταμπλό. Αυτό δεν είναι και τόσο συνηθισμένο στην Ελλάδα, ωστόσο υπάρχουν περιοχές του κόσμου που οι οδηγοί γνωρίζουν πως αυτό μια μέρα μπορεί να τους φανεί χρήσιμο.

Ένας άνδρας στο Νέο Μεξικό των ΗΠΑ βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του, όταν ξαφνικά είδε μια κόκκινη Chrysler 300. Γρήγορα κατάλαβε ότι τα πράγματα δεν είναι καλά, και είχε δίκιο, αφού μέσα βρισκόταν κλέφτες με προφανείς σκοπούς. Ο ανώνυμος άνδρας δεν έχασε την ψυχραιμία του και πάτησε γκάζι για να τους αποφύγει, ενώ κάλεσε την αστυνομία, αν και θα μπορούσε να το κάνει λίγο πιο γρήγορα.

Τελικά, ο άνδρας γλίτωσε, ωστόσο οι κλέφτες διέφυγαν, καθώς δεν εντοπίστηκαν από την αστυνομία για να εξαπολύσουν κυνηγητό. Το «Car Jacking» ή «Carjacking» είναι ένα σοβαρό φαινόμενο, γι’ αυτό και οι Αρχές στις ΗΠΑ έχουν εκδώσει οδηγίες, προκειμένου οι οδηγοί να μην πέφτουν θύματα.

ΠηγήYouTube

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Γερμανία: Κόπηκαν οι επιδοτήσεις, μειώθηκαν οι πωλήσεις των ηλεκτρικών

Ο απότομος τερματισμός των κρατικών επιδοτήσεων είχε ως αποτέλεσμα οι πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων να μειωθούν κατά 14,1% στη Γερμανία το πρώτο τρίμηνο του έτους,...