Volkswagen Tiguan Allspace στο Detroit

Σχετικά άρθρα

Volkswagen Tiguan Allspace

H Volkswagen ανακοίνωσε πως στην έκθεση του Detroit τον Ιανουάριο θα παρουσιάσει το Tiguan Allspace. Πρόκειται για την μακριά έκδοση του Tiguan, που θα προσφέρεται με επταθέσια διάταξη καθισμάτων με τις πωλήσεις της να ξεκινούν από το καλοκαίρι σε ΗΠΑ, Ευρώπη και Κίνα.

Στην Ευρώπη το μοντέλο θα ονομαστεί Tiguan Allspace, ενώ σε Κίνα και ΗΠΑ απλώς Tiguan. Διαθέτει 11 εκατοστά μεγαλύτερο μεταξόνιο, κάτι που μεταφράζεται σε περισσότερο χώρο για τους επιβάτες και μηχανικά θα εξοπλίζεται με την ίδια γκάμα TSI και TDI κινητήρων που συναντάμε και στην απλή έκδοση του Tiguan, που θα  συνδυάζονται με μηχανικά και αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων, με τη κίνηση να μεταφέρεται είτε στους μπροστά, είτε σε όλους τους τροχούς.

Σύμφωνα με το κινέζικο Autohome.com.cn, το οποίο έχει τόσο φωτογραφίες του μοντέλου, όσο και τεχνικά χαρακτηριστικά, το επταθέσιο Tiguan έχει μήκος 4.712 mm (4.486 mm το μήκος του απλού Tiguan), με το πλάτος και το ύψος να αυξάνονται κατά 30 mm, με το μεταξόνιο να φτάνει τα 2.791 mm (2.684 mm το μεταξόνιο του απλού Tiguan).

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

New Tiguan Allspace to be presented in Detroit

  • Volkswagen expands the range of Tiguan variants to include a new longer version

Volkswagen will launch a new and exciting additional Tiguan model on the market next year: the new Tiguan Allspace. The long version of the best-seller will celebrate its world premiere at the beginning of January at the North American International Auto Show (NAIAS, 8 – 22 January 2017). Beginning in the early part of summer, the Tiguan – with up to seven seats – will be launched successively in North America, China and Europe.

The European version of the long Tiguan will be given the added designation “Allspace”, while the models for North America and China will simply be called “Tiguan”. As the name suggests, the new long version of the Tiguan boasts more room in the interior and a longer wheelbase (+ 11 cm). Both aspects ensure greater flexibility in the interior. In addition, the Tiguan Allspace comes with an attractive range of equipment features.

[/learn_more]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το Ford Mustang το best-seller σπορ αυτοκίνητο του κόσμου

Για περισσότερα από 10 χρόνια το Ford Mustang παραμένει το best seller σπορ αυτοκίνητο παγκοσμίως. Οι Ηνωμένες Πολιτείες ήταν η χώρα που το μοντέλο...

Η Rimac teasάρει το αυτόνομο ρομποταξί της

Η Rimac επεκτείνεται στην αγορά μαζικής μετακίνησης και στις 26 του Ιούνη θα παρουσιάσει ένα αυτόνομο ρομποταξί, με το εμπορικό του λανσάρισμα να γίνεται...

Tο Σεπτέμβριο τα αποκαλυπτήρια της νέας γενιάς του VW Transporter

Στα τέλη του περασμένου έτους, η Volkswagen ξεκίνησε την teasing καμπάνια του νέου Transporter (T7), για να ανακοινώσει σήμερα ότι το μοντέλο θα αποκαλυφθεί...
Autoblog.gr