Το μικρόβιο με τα αυτοκίνητα όλοι μας το έχουμε “κολλήσει” από αρκετά μικρή ηλικία. Και μπορεί να πει κανείς, πως όσο πιο μικροί ήμασταν τόσο πιο “εξωτικά” όνειρα κάναμε! Σε αυτό το πνεύμα κινείται και η απομίμηση της 911 Targa 4s από την Playmobil.

Μάλιστα, το πακέτο προσομοιάζει μια κανονική έκθεση αυτοκινήτων της φίρμας, με μια μπλε κυρία από το Τσουφενχάουζεν, ένα γραφείο με έναν υπεύθυνο πωλήσεων και με έναν ενδιαφερόμενο που στέκεται μπροστά από την πινακίδα που αναγράφει τεχνικές προδιαγραφές και τιμή. Και αν στην πραγματικότητα η τελευταία θα είναι ένα καλό εξαψήφιο νούμερο, η απομίμηση κοστίζει μερικές δεκάδες ευρώ και σίγουρα θα είναι κάτι αρκετά διασκεδαστικό για τους μικρούς μας φίλους.

Από την άλλη για να ξέρουμε τι απεικονίζει ακριβώς, η 911 Targa 4s είναι ένα αληθινό κόσμημα της αυτοκίνησης, με έναν 3-λιτρο bi-turbo flat-six κινητήρα ισχύος 414 ίππων και ροπής 500 Nm, να μεταφέρει την κίνηση στους τροχούς μέσω ενός 7-τάχυτου χειροκίνητου κιβωτίου, ενώ υπάρχει και η επιλογή για ίδιων σχέσεων αυτόματο διπλού συμπλέκτη με έξτρα κόστος περίπου 3.000 ευρώ.