Berger: Ο Wehrlein, και όχι ο Bottas, η σωστή επιλογή για την Mercedes

Σχετικά άρθρα

Μπορεί ακόμα να μην έχει γίνει επίσημη ανακοίνωση για τον οδηγό που θα πλαισιώσει τον Lewis Hamilton, στην ομάδα της Mercedes-AMG F1, αλλά ο πρώην πιλότος της Formula 1, Gerhard Berger, ότι ο Valtteri Bottas δεν ήταν καλύτερος από τον ομόσταυλο του στην Williams, Felipe Massa, έτσι ώστε να αξίζει να πάρει αυτός την θέση, και όχι ο Pascal Wehrlein.

Ο τελευταίος κατέληξε στην Sauber, με τον Berger να δηλώνει σε γερμανικό μέσο:

Θα έπαιρνα τον Wehrlein, ώστε να υπογραμμίσω το δικό μου πρόγραμμα ανάπτυξης νέων οδηγών. Ο Wehrlein πάντα άφηνε μια πειστική εντύπωση σε αυτό το πρόγραμμα. Θα δείτε πόσο καλός είναι πραγματικά όταν τον βάλεις σε ένα κορυφαίο μονοθέσιο.

Σε σύγκριση με τον Bottas, ο Wehrlein είναι ένα ρίσκο, σίγουρα. Ως εκ τούτου, ίσως η έξυπνη λύση δεν είναι αυτή που έρχεται στο μυαλό πρώτα απ’ όλα. Έχω σε μεγάλη εκτίμηση τον Bottas. Είναι γρήγορος, ένας καλός παίκτης της ομάδας, ένα ωραίο πρόσωπο και έχει κερδίσει την ευκαιρία να αποδείξει τον εαυτό του. Από την άλλη πλευρά δεν κατέστρεψε αρκετά τον Massa αρκετό για μας να πει: Είναι η σωστή επιλογή.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...