Το ημερολόγιο έγραφε Σεπτέμβριος του 2014 όταν ο Stephen Hung , ένας διάσημος και γκλάμουρους Κινέζος επιχειρηματίας, παρήγγειλε από την Rolls-Royce, 30 Phantom, καθιστώντας τον μεγαλύτερο στόλο του πολυτελούς αυτοκινήτου. Όπως καταλαβαίνεις, επειδή ο Hung δεν στερείται χρημάτων και είναι Κινέζος, οι Phantom δεν είναι οι απλές αλλά αυτές με το μακρύ μεταξόνιο (Extended Wheelbase), με δύο από αυτές να αποτελούν τις πιο ακριβές που έχει κατασκευάσει ποτέ τη βρετανική εταιρία, καθώς και οι δύο διαθέτουν πολλά κιλά χρυσού 23,75 καρατίων, τόσο στο εσωτερικό τους, όσο και στο εξωτερικό, ενώ αυτές διαθέτουν 250% περισσότερο χρώμα από τις υπόλοιπες Phantom.

Το σώμα τους καλύπτεται από 10 στρώσεις χρώματος, εκ των οποίων το ένα αποτελείται από 40-micron στρώμα χρυσού. Η μπροστά μάσκα διαθέτει χρυσό 24 καρατίων, ενώ από το ίδιο πολύτιμο μέταλλο είναι επενδυμένα οι λαβές από τις ομπρέλες που βρίσκονται στις πόρτες, και οι λέξεις “HANTOM Specially Commissioned by Stephen Hung.”

Η Rolls-Royce αρνήθηκε να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες για τις bespoke Phantom, αλλά επιβεβαίωσε ότι τα αυτοκίνητα διαθέτουν μοναδικά ρολόγια σχεδιασμένα από την Graff Luxury Watches, ενώ από τις φωτογραφίες βλέπουμε ότι έχουν ραμμένα προσκέφαλα, ουρανό με άστρα, ειδικό πίνακα οργάνων, νέες ζάντες, είναι βαμμένα στο χέρι στο ειδικό χρώμα Stephen Red, ενώ φέρουν ειδικά ξύλινα διακοσμητικά. Κοινώς “αν τα σκας”, κάνεις ότι θες.

Τα αυτοκίνητα θα χρησιμοποιούνται για το ολοκαίνουριο ξενοδοχείο “The 13” στο Μακάου, που έχει ανοίξει για το κοινό εδώ και μερικούς μήνες. Εικάζεται πως ο Hung έδωσε περίπου 20 εκατ. δολάρια στην Rolls Royce για τις 30 Phantom, με μια νύχτα στο ξενοδοχείο “The 13” των 22 ορόφων, να κοστίζει 130.000 δολάρια, σύμφωνα με την The Wall Street Journal.