Το internet έχει γίνει πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας και για τα πάντα κάνουμε αναζητήσεις στο internet, με τις μηχανές αναζήτησης, όπως η Google, να έχει γίνει το απαραίτητο εργαλείο για εμάς. Θα ήθελες να μάθεις οι άνθρωποι κάθε χώρας ποια αυτοκινητοβιομηχανία αναζητούν περισσότερο στο internet; Δεν χρειάζεται να κάνεις την δική σου έρευνα, μιας και το Quickco, το έκανε για’σένα.

Όπως βλέπεις στις φωτογραφίες, στις ΗΠΑ η Toyota κυριαρχεί, με την εταιρία από την Ιαπωνία να βρίσκεται στη κορυφή των αναζητήσεων σε δεκάδες ακόμη χώρες όπως η Αυστραλία, Κίνα και αρκετές χώρες της Αφρικής. Στον Καναδά και στην Βραζιλία στην πρώτη θέση βρίσκεται η Honda, ενώ στην Ευρώπη κυριαρχεί η BMW, με την γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία να είναι πρώτη στην αναζήτηση και στην Ελλάδα.

Η Toyota ήταν η εταιρία με τις περισσότερες αναζητήσεις ανά χώρα, με την BMW να ακολουθεί στην 2η θέση, ενώ στην τρίτη βρέθηκε η Honda. Ακολουθούν η Hyundai, η Chevrolet, η Renault, η Volkswagen, η Mercedes, η Fiat, η Peugeot, η Mini, η Bugatti, η Jaguar, η Suzuki και η Volvo.