Οι μάρκες αυτοκινήτων που έψαξαν οι κάτοικοι του κόσμου ανά χώρα το 2016

Σχετικά άρθρα

Το internet έχει γίνει πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας και για τα πάντα κάνουμε αναζητήσεις στο internet, με τις μηχανές αναζήτησης, όπως η Google, να έχει γίνει το απαραίτητο εργαλείο για εμάς. Θα ήθελες να μάθεις οι άνθρωποι κάθε χώρας ποια αυτοκινητοβιομηχανία αναζητούν περισσότερο στο internet; Δεν χρειάζεται να κάνεις την δική σου έρευνα, μιας και το Quickco, το έκανε για’σένα.

Όπως βλέπεις στις φωτογραφίες, στις ΗΠΑ η Toyota κυριαρχεί, με την εταιρία από την Ιαπωνία να βρίσκεται στη κορυφή των αναζητήσεων σε δεκάδες ακόμη χώρες όπως η Αυστραλία, Κίνα και αρκετές χώρες της Αφρικής. Στον Καναδά και στην Βραζιλία στην πρώτη θέση βρίσκεται η Honda, ενώ στην Ευρώπη κυριαρχεί η BMW, με την γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία να είναι πρώτη στην αναζήτηση και στην Ελλάδα.

Η Toyota ήταν η εταιρία με τις περισσότερες αναζητήσεις ανά χώρα, με την BMW να ακολουθεί στην 2η θέση, ενώ στην τρίτη βρέθηκε η Honda. Ακολουθούν η Hyundai, η Chevrolet, η Renault, η Volkswagen, η Mercedes, η Fiat, η Peugeot, η Mini, η Bugatti, η Jaguar, η Suzuki και η Volvo.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

H Geely κάνει παγκόσμια διαθέσιμο το νέο premium brand της, Galaxy

Πριν σχεδόν ένα χρόνο, η Geely παρουσίασε το νέο της πολυτελές brand, το οποίο ονομάζει Galaxy. Σήμερα, η κινέζικη εταιρία επιβεβαίωσε ότι θα κάνει...
Autoblog.gr