Τρίτη καμπάνια ανάκλησης μοντέλων της γερμανικής εταιρίας, μετά του Νοεμβρίου και του Ιανουαρίου. Στην συγκεκριμένη περίπτωση αφορά την ολοκαίνουρια E-Class, καθώς και μοντέλα της GLE και GLS, κατασκευής 2016 και 2017.

Για την πρώτη, η Mercedes ανακαλεί 12.456 E-Class, και πιο ειδικά τις E300, E300 4Matic και E43 AMG, οι οποίες εμφανίζουν το ίδιο πρόβλημα με την ανάκληση του Ιανουαρίου, όπου σύμφωνα με την NHTSA, η Mercedes ανακάλυψε ότι το σύστημα ταξινόμησης επιβατών δεν έχει βαθμονομηθεί σωστά. Αυτό σημαίνει ότι όταν ένας ενήλικας κάθεται στην θέση του συνοδηγού, το σύστημα πιστεύει πως υπάρχει παιδί στην θέση αυτή και απενεργοποιεί τον αερόσακου συνοδηγού και αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει τον τραυματισμό του επιβάτη σε περίπτωση ατυχήματος. Επιπλέον 73 μονάδες της E300 μπορεί να έχουν κατεστραμμένο τον μοχλό στην κολόνας του τιμονιού, κάτι που θα μπορούσε να εμποδίσει το όχημα να επιλέξει σχέση στο κιβώτιο.

Ακολουθούν 5.882 αυτοκίνητα των GLE, GLE Coupe και GLS, στα οποία ένα τμήμα της κεντρικής κονσόλας θα μπορούσε να αποκολληθεί σε μια σύγκρουση, αυξάνοντας την πιθανότητα τραυματισμού. Τέλος, σε τέσσερις GLE350 και GLS450 το παρμπρίζ ίσως δεν έχει τοποθετηθεί σωστά.