Tesla: Θέλει στην τελική τιμή των μοντέλων της να υπολογίζεται η ασφάλιση και η συντήρηση

Σχετικά άρθρα

Στις Ασιατικές αγορές, η Tesla έχει ξεκινήσει να προσφέρει σε πελάτες της ένα συνολικό πακέτο, το οποίο εκτός από την τιμή αγοράς του αυτοκινήτου, περιλαμβάνει επίσης τόσο το κόστος της ασφάλειας όσο και το κόστος συντήρησης.

Η εταιρία του Elon Musk θέλει να προσφέρει το παραπάνω συνολικό πακέτο και σε άλλες αγορές και για να το καταφέρει εξετάζει συνεργασίες με ασφαλιστικές εταιρείες, ενώ διερευνά και την πιθανότητα να διαχειριστεί από μόνη της το ζήτημα της ασφαλιστικής κάλυψης. Όπως είπε ο Jonathan McNeill, επικεφαλής των παγκοσμίων πωλήσεων της Tesla:

Ήδη το κάνουμε αθόρυβα στην Ασία συγκεκριμένα όπου το ξεκινήσαμε. Η πλειονότητα των αυτοκινήτων της Tesla που πωλούνται εκεί, πωλούνται μαζί με ασφάλιση που είναι ειδικά βελτιστοποιημένη για τα αυτοκίνητα της εταιρείας, και λαμβάνει υπόψη όχι μόνο τα χαρακτηριστικά ασφαλείας του Autopilot, αλλά και το κόστος συντήρησης του αυτοκινήτου. Στο μέλλον ελπίζουμε να είμαστε σε θέση να προσφέρουμε μία ενιαία τιμή, για το αυτοκίνητο, τη συντήρηση και την ασφάλεια του σε μία πραγματικά δελεαστική προσφορά για τον καταναλωτή.

Ο Elon Musk από τη μεριά του έγραψε στο Twitter:

Δεν θέλουμε να αποκλείσουμε τις ασφαλιστικές εταιρείες αν διαπιστώσουμε ότι αυτές δεν προσφέρουν ασφάλιση ανάλογη με την επικινδυνότητα του αυτοκινήτου. Ωστόσο, αν χρειαστεί θα το ασφαλίσουμε εμείς, αλλά πιστεύω πως θα βρούμε συνεργάτες που θα προσφέρουν ασφάλιστρα ανάλογα με την επικινδυνότητα ενός Tesla.

Η Tesla θέλει να προσφέρει τα παραπάνω μιας και πιστεύει πως σε σχέση με τον ανταγωνισμό, έχει το πλεονέκτημα ότι αφορά το κόστος συντήρησης και το κόστος ασφάλισης του αυτοκινήτου κατά τη διάρκεια της ζωής του.

Bonus! Με την Tesla να συνεχίζει την ανάπτυξη του Autopilot 2, δες το σύστημα να αποτυγχάνει, στρίβοντας το Model S παραπάνω αριστερά από ότι πρέπει. O Musk έγραψε για το θέμα στο Twitter πως ορισμένα παλαιότερα μοντέλα πρέπει να προσέλθουν στις κατά τόπους αντιπροσωπείες της Tesla προκειμένου να γίνουν αλλαγές στις ρυθμίσεις της κάμερας.

ΠηγήMashable

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Με 460 άλογα το Tesla Model 3 Performance στην Ευρώπη

Στις αρχές της εβδομάδας η Tesla παρουσίασε το Model 3 Performance με την εταιρία να ανακοινώνει πως φέρει δύο νέους ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν 510 άλογα...