Τις τιμές του νέου Micra ανακοίνωσε η Nissan στην Ελλάδα, με το μοντέλο να ξεκινά από τις 12.090 ευρώ και στην Ελλάδα θα βρίσκεται στις εκθέσεις της Nissan ανά την Ελλάδα, στα τέλη Απριλίου.

Το νέο Micra προσφέρεται με δύο κινητήρες βενζίνης, έναν ατμοσφαιρικό 1.000αρη 73 ίππων και έναν τρικύλινδρο 900αρι turbo 90 ίππων και έναν πετρελαίου, 1.500 κ.εκ απόδοσης 90 ίππων. Και οι τρεις κινητήρες συνδυάζονται με ένα πεντατάχυτο μηχανικό κιβώτιο, με το νέο Micra να είναι διαθέσιμο σε 4 εκδόσεις (Energy, Αcenta, Ν-Connecta και Techna).

Οι τιμές του φτάνουν μέχρι τις 18.190 ευρώ με την Nissan μέχρι το τέλος του Απριλίου να κάνει έκπτωση 600 ευρώ στις εκδόσεις με τους κινητήρες 1.0 (73hp) και turbo 0.9 (90hp) λίτρων βενζίνης και 300 ευρώ για τις εκδόσεις με τον κινητήρα 1.5 (90hp) diesel.

Το νέο Micra εξοπλίζεται με μια σειρά από χαρακτηριστικά χειρισμού και λειτουργιών και μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν και το Intelligent Lane Intervention (Έξυπνη Παρέμβαση Εσφαλμένης Αλλαγής Λωρίδας), ένα σύστημα ασφαλείας που διορθώνει ομαλά την πορεία του Micra, εφόσον κριθεί απαραίτητο, στη σωστή λωρίδα κυκλοφορίας. Επιπλέον διαθέτει το σύστημα Intelligent Around View Monitor (Έξυπνης Πανοραμικής Θέασης), ενώ στον πρόσθετο εξοπλισμό υπάρχει και ηχοσύστημα BOSE Personal με ηχεία ενσωματωμένα στο προσκέφαλο του οδηγού. Αναλυτικές λεπτομέρειες για το νέο Micra μπορείς να διαβάσεις εδώ.