Η Infiniti μπορεί να παρουσίασε το ανανεωμένο Q50 πριν μόλις έξι μήνες στην έκθεση του Παρισιού, αλλά αυτό δεν την σταμάτησε στο να μας παρουσιάσει την MY2018 έκδοση του στην έκθεση της Γενεύης.

Το αυτοκίνητο αποκτά ελαφρώς διαφορετικούς προφυλακτήρες, νέα φώτα ομίχλης, με το σημαντικότερο να είναι το γεγονός της προσθήκης του συστήματος Direct Adaptive Steering ή αν προτιμάς ένα steer-by-wire σύστημα διεύθυνσης που δεν έχει φυσική σύνδεση με τους εμπρός τροχούς και σύμφωνα με την εταιρία, προσφέρει ομαλότερη λειτουργία, εύκολο χειρισμό και πιο άμεση απόκριση, ενώ προσαρμόζεται καλύτερα στα μελλοντικά αυτόνομα χαρακτηριστικά.

Το Q50 MY2018 γίνεται το πρώτο μοντέλο της Infiniti που αποκτά ημιαυτόνομη λειτουργία, μέσω του συστήματος ProPilot Assist που περιλαμβάνει ενεργό σύστημα διατήρησης λωρίδας κυκλοφορίας, αυτόματο φρενάρισμα και έξυπνο cruise control.

Κίνηση παίρνει από τους ίδιους turbo κινητήρες που προσφέρεται το μοντέλο και σήμερα, ανάμεσά τους και ο 3,0-λιτρος twin-turbo V6 απόδοσης 300 και 400 ίππων.

Στο περίπτερο της Infiniti, εκτός από το Q50 MY2018 θα βρίσκεται και το εντυπωσιακό Q60 Black S concept.