Υπάρχει ένας πλεονασμός στον τίτλο, καθώς δεν χρειάζεται κανένα “πακέτο” για να κάνει κολάσιμα ποθητή την δημιουργία του Horacio Pagani, αλλά σίγουρα αυτά προσθέτουν “πόντους”. Και οι δύο είναι στην κατοχή της αντιπροσωπείας πολυτελών αυτοκινήτων Prestige Imports στο Μαϊάμι των Η.Π.Α., με την πρώτη να είναι του 2014 και να φοράει το Tempesta πακέτο, έχοντας διανύσει μόλις 1.111 χλμ.

Το πακέτο κοστίζει €160.000, χωρίς φόρους και αποτελείται από αρκετές αεροδυναμικές αναβαθμίσεις, οι οποίες έχουν γίνει σε συνεργασία με την ιταλική Dallara και περιλαμβάνει νέο μεγάλο εμπρός splitter, νέο πάτωμα καθώς και νέο διαχύτη. Ακόμα υπάρχουν, νέου σχεδίου, ζάντες 20 ιντσών εμπρός και 21″ πίσω, κάθε μια από τις οποίες είναι ελαφρύτερες κατά 1,1 κιλό και 2,5 κιλά αντίστοιχα. Τέλος, η μεγαλύτερη αεροδυναμική φόρτιση που προσφέρει το πακέτο, έκρινε απαραίτητες τις αλλαγές και στις ρυθμίσεις των αναρτήσεων, όπου υπάρχουν νέα ρυθμιζόμενα αμορτισέρ 4 δρόμων της Ohlins.

Και η άλλη βγήκε από το ιταλικό εργοστάσιο το 2014, αλλά έχει λίγα χλμ. παραπάνω, έχοντας διανύσει 1.602. Φοράει το πλήρως carbon σώμα, μαύρες ζάντες, έχοντας κόκκινες δαγκάνες και λεπτομέρειες, που συμπληρώνουν στο carbon σώμα του ιταλικού supercar. Ομοίως στο εσωτερικό έχει μαύρες/κόκκινες δερμάτινες επενδύσεις, carbon διακοσμητικά, αλουμινένιες λεπτομέρειες και Sonus Faber ηχοσύστημα.