Και το όνομα αυτού Valkyrie. Κάνοντας μια βόλτα στο περίπτερο της Aston Martin, μόλις μάθαμε ότι το hypercar που ετοιμάζουν Aston Martin και Red Bull θα πάρει το συγκεκριμένο όνομα. Χωρίς ακόμα να έχει ανακοινωθεί από που προέρχεται, με μια γρήγορη αναζήτηση θα βρεις ότι στην Σκανδιναβική μυθολογία οι Βαλκυρίες είναι οι ελάσσονες θηλυκές θεότητες, και σημαίνει αυτές που επιλέγουν τους σφαγιασθέντες.

Όπως ξέρουμε, το βρετανικό hypercar θα κινείται με έναν ολοκαίνουριο ατμοσφαιρικό V12 κινητήρα της Cosworth 6,5-λίτρων, απόδοσης 900-1.000 ίππων, που θα επωφελείται από την τεχνογνωσία της εταιρίας στην F1. Θα διαθέτει ένα ελαφρύ υβριδικό σύστημα προερχόμενο από την Rimac, που θα αντλεί έμπνευση από τα μονοθέσια της F1, λειτουργώντας ως ένας μεγάλος πυκνωτής, με απόδοση 80 ίππους. Ο κινητήρας θα συνδυάζεται με ένα 7-τάχυτο σειριακό κιβώτιο που θα κατασκευάσει ειδικά για το μοντέλο η Ricardo.

Η εταιρία ισχυρίζεται ότι θα πιάνει τα 0-320 χλμ/ώρα σε περίπου 10 δευτ, με τα 320-0 χλμ/ώρα να γίνονται μέσα σε 10 δευτερόλεπτα. Η τελική του ταχύτητα θα φτάνει τα 250 μίλια/ώρα (402 χλμ/ώρα), με την πλευρική του επιτάχυνση να φτάνει το εξωπραγματικό νούμερο για αυτοκίνητο δρόμου, των 4,5 G, με την βρετανική εταιρία να υπόσχεται πως θα είναι ταχύτερο από τα σημερινά μονοθέσια της F1