Έκθεση Γενεύης 2017: Toyota Yaris GRMN με 210 άλογα

Σχετικά άρθρα

Μαζί με το νέο Yaris, η Toyota παρουσιάζει και την γρήγορη έκδοση του. Το Yaris GRMN που θα προσφέρεται μόνο σε τρίπορτη έκδοση και κίνηση παίρνει από έναν 1.800αρη κομπρεσοράτο κινητήρα απόδοσης 210, με την κίνηση να περνά στον μπροστά άξονα μέσω ενός εξατάχυτου χειροκίνητου κιβωτίου.

Διαθέτει επιθετικό bodykit, φουσκωμένα φτερά, αεροτομή και διαχύτη, με το όνομα GRMN να προέρχεται από τα αρχικά των λέξεων “Gazoo Racing Masters of the Nürburgring”.

Η εξάτμιση είναι τοποθετημένη στο κέντρο, με την “καυτή” έκδοση του Yaris, που θα είναι το μοναδικό μοντέλο της κατηγορίας με κομπρεσοράτο κινητήρα, σύμφωνα με την Toyota να έχει την καλύτερη επιτάχυνση στα 0-100 χλμ/ώρα, αλλά και στα 80-120 χλμ/ώρα. Ωστόσο η εταιρία δεν αποκάλυψε τους χρόνους.

Οι ζάντες είναι 17″ της BBS, διαθέτει ειδικά γραφικά στο σώμα bucket καθίσματα και τριάκτινο τιμόνι στο εσωτερικό, με την Toyota να έχει κάνει αλλαγές στο σύστημα διεύθυνσης, στο σύστημα πέδησης που διαθέτει τετραπίστονες δαγκάνες μπροστά, αλλά και στο σύστημα ανάρτησης (σκληρότερες αναρτήσεις και παχύτερες αντιστρεπτικές), προκειμένου να βελτιώσει τον χειρισμό και την οδική του συμπεριφορά.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Toyota ανακαλεί 211.000 Prius

Η Toyota προχωρά στην ανάκληση 211.000 Prius και Prius Prime, παγκοσμίως, παραγωγής 2023 και 2024, επειδή οι πίσω πόρτες ενδέχεται να ανοίξουν απροσδόκητα. Το Prius...

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...