Η Volkswagen αναθεωρεί το Phaeton λόγω Tesla Model S

Σχετικά άρθρα

Είναι τέτοια η επιτυχία, τουλάχιστον όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά, του Tesla Model S, που η Volkswagen παραδέχτηκε ότι αναγκάστηκε να επανεξετάσει την εξέλιξη της δεύτερης γενιάς του Phaeton, η οποία και θα είναι διαθέσιμη και σε πλήρως ηλεκτρική έκδοση, με την κυκλοφορία του να αναμένεται το 2020.

Τα παραπάνω επιβεβαιώθηκαν από τον επικεφαλής της γερμανικής εταιρίας, Herbert Diess, στο πλαίσιο της έκθεσης της Γενεύης, ο οποίος δήλωσε ότι κάθε νέο μεγάλο saloon μοντέλο της VW, θα πρέπει να έχει τεχνολογία νέας γενιάς.

Σύμφωνα με την VW, η συγκεκριμένη έκδοση θα προσφέρει την απαραίτητη αυτονομία για μεγάλων αποστάσεων ταξίδια, με το νέο Phaeton να έχει “συναισθηματική σχεδίαση” και να εφοδιάζεται με την επόμενη γενιά των συστημάτων υποστήριξης και συνδεσιμότητας.

Ακόμα, το νέο Phaeton θα είναι “η ναυαρχίδα στο προφίλ της μάρκας κατά την επόμενη δεκαετία” κάτι που σημαίνει πως πρέπει να το περιμένουμε στην αγορά το 2020. Εκτός από πλήρως ηλεκτρική έκδοση, το νέο Phaeton θα φορέσει και τον νέο W12 κινητήρα της VW ο οποίος ήδη έχει τοποθετηθεί στην Bentley Bentayga.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...

Ξεκίνησε η παραγωγή του VW Golf facelift

Στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου, η Volkswagen παρουσίασε την ανανεωμένη εκδοχή της 8ης γενιάς του Golf, με το μοντέλο να μπαίνει στην παραγωγή την...