Μια από τις δύο Ford Mustang του 1968 που συμμετείχε στα γυρίσματα της ταινίας Bullit με τον Steve McQueen, βρέθηκε στο Μεξικό. Η επιβεβαίωση έγινε από τον αριθμό πλαισίου του μοντέλου, με την Ford να επικυρώνει την γνησιότητα του αυτοκινήτου.

Το αυτοκίνητο αγοράστηκε από έναν Μεξικανό από μια μάντρα στη Καλιφόρνια, ο οποίος ήθελε να το μετατρέψει σε Eleanor. Ωστόσο όταν έψαξε στο ίντερνετ τον αριθμό πλαισίου του αυτοκινήτου, ανακάλυψε πως πρόκειται για την χαμένη Mustang της ταινίας Bullitt. Στην αρχή ο νέος ιδιοκτήτης ήταν επιφυλακτικός για την γνησιότητα του μοντέλου και έτσι περίμενε να πάει ο εμπειρογνώμονας της Ford προκειμένου να επικυρώσει τη γνησιότητα. Πλέον οι ειδικοί λένε πως αν το αυτοκίνητο βρει σε δημοπρασία, θα πιάσει τιμή μεγαλύτερη του 1 εκατομμυρίου δολαρίων.

 • SAMURAI-66

  Θα βρει σιγουρα αγοραστη που θα δωσει αβιαστα το τεραστιο ποσο γιατι απλα προκειται για ενα απο τα κορυφαια αυτοκινητα που εχουν κυλησει τους τροχους τους στον κινηματογραφικο χωρο διεθνως και μαλιστα με οδηγο τον αλησμονητο ηθοποιο στιβ μακ κουιν σε ενα φιλμ καθηλωτικο και με σκηνες που εγραψαν ιστορια στο σελιλοιντ!!
  ………https://youtu.be/31JgMAHVeg0

 • αμα το εκανε eleanor και το πουλουσε θα επιανε πανω απο 1.000.000 ???

  • xtra

   ..θα επιανε τα μαλλια του και θα τα τραβουσε ! χεχεχεχε