Τι γίνεται αν είσαι φαν της Scuderia Ferrari, αλλά όπως και οι περισσότεροι από εμάς δεν έχεις τα λεφτά να αγοράσεις μια δημιουργία από το Μαρανέλλο; Ή ακόμα και αν τα έχεις, ας πούμε ότι θες να πάρεις μια Ferrari για να πηγαίνεις στα χωράφια να φορτώνεις καλαμπόκια. Τι κάνεις σε αυτή την περίπτωση, που η Ferrari αρνείται πεισματικά να υποταχθεί στα σημεία των καιρών (ως πότε;) και να βγάλει ένα SUV, ή γιατί όχι και ένα pickup;

Το ίδιο πρόβλημα φαίνεται να είχε ο φίλος στη Florida των ΗΠΑ, αλλά βρήκε τη λύση. Πήρε ένα Toyota Pickup (aka Hilux) των 80’s και το μετέτρεψε σε Testarossa, ή εν πάση περιπτώσει κάτι που θα μπορούσε υπό κάποιες προϋποθέσεις να θυμίσει την θρυλική δημιουργία από το Μαρανέλλο. Κάτω από το καπό της “Truckstarossa” κανείς δεν γνωρίζει τι βρίσκεται, αλλά θα έλεγα πως δεν φαίνεται να έχει χωρέσει ο V12.

Η αλήθεια είναι πάντως, πως από τις άπειρες “κιτς” κατασκευές και μετατροπές που έχουμε δει να προέρχονται από την άλλη άκρη του Ατλαντικού, η συγκεκριμένη είναι αρκετά συμπαθητική. Τα δε πλαϊνά φουσκώματα που ξεκινούν από μπροστά καθώς και το μαύρο πλαστικό στο πίσω μέρος φέρνουν όντως σε Testarossa. Το γκάζι της μάλλον όμως δεν θα το έχει.