Το μεγάλο SUV της Opel και μοντέλα της Buick θα κατασκευάζονται στη Γερμανία

Σχετικά άρθρα

H Opel μετά την εξαγορά της από την PSA σχεδιάζει το μέλλον της και ανάμεσα στα μελλοντικά της μοντέλα που ετοιμάζει, είναι και ένα μεγάλο SUV που θα κατασκευάζεται στις εγκαταστάσεις της στη Γερμανία.

Συγκεκριμένα, δύο εργοστάσια της Opel στη Γερμανία θα κατασκευάζουν νέα μοντέλα, όπως ορίζεται στην μακροπρόθεσμη στρατηγική της εταιρίας, η οποία δεσμεύτηκε επίσης να συνεχίσει την παραγωγή των μοντέλων της Buick, όπως το νέο Regal, στα δικά της εργοστάσια και μετά το 2019.

Συγκεκριμένα όλες οι παραλλαγές του Regal θα κατασκευάζονται στο εργοστάσιο της Opel στο Ruesselsheim, εκεί που κατασκευάζεται και το μοντέλο που βασίζεται, το Insignia. Το Grandland X θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της PSA στο Sochaux της Γαλλίας. Το νέο Mokka X θα παρουσιαστεί το 2019, θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Opel στο Eisenach και θα βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα που θα χρησιμοποιεί το Citroen C3 Aircross.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Πολύ καλή επίδοση για το Opel Corsa στο τεστ αποφυγής ταράνδου

Το Opel Corsa δοκιμάστηκε στο τεστ αποφυγής ταράνδου, με το μοντέλο να περνά με επιτυχία τη συγκεκριμένη δοκιμασία, με μέγιστη ταχύτητα τα 79 χλμ/ώρα. Το αυτοκίνητο...

To Opel Frontera επιστρέφει

Η Opel ανακοίνωσε την επιστροφή του Frontera στη γκάμα της, με το ολοκαίνουργιο SUV να παρουσιάζεται εντός του 2024. Σύμφωνα με τη γερμανική εταιρία,...
Autoblog.gr