Πριν τον χθεσινό αγώνα του Long Beach η ομάδα Global Motorsports Group, που συμμετέχει στο πρωτάθλημα Pirelli World Challenge διεπίστωσε ότι είχε κάνει “φτερά” ένα φορτηγό γεμάτο με μέρη για τα αγωνιστικά της αυτοκίνητα, συνολικής αξίας 1 εκατ. δολαρίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο κλέφτες χρησιμοποιώντας κόφτες, κατάφεραν να περάσουν τις δύο πύλες στα κεντρικά γραφεία της GMG στη Santa Ana, της California, και από εκεί έκλεψαν -ρυμουλκώντας από τη θέση στάθμευσης- το φορτηγό υποστήριξης της ομάδας, χρησιμοποιώντας ένα κλεμμένο φορτηγό. Αυτό, μαζί με το τρέιλερ βρέθηκαν αργότερα, αλλά είχαν αφαιρεθεί όλα τα μέρη που είχε μέσα.

Η GMG ήταν ευτυχώς σε θέση να τρέξει στον αγώνα Long Beach, με τις δύο Porsche 911 GT3 R, χάρη στα back-ups εξαρτήματα, καθώς και τη βοήθεια από άλλα μέλη της κοινότητας. Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της GMG, Joe Foster, δήλωσε ότι μόνο έξι McLaren 570S GT4 υπάρχουν στις Η.Π.Α., κάτι που σημαίνει ότι τα μέρη που εκλάπησαν δύσκολα μπορούν να χρησιμοποιηθούν κάπου αλλού.