Genesis GV80 concept

Σχετικά άρθρα

Η Genesis, το πολυτελές παρακλάδι της Hyundai, στην έκθεση της Νέας Υόρκης παρουσίασε το πρώτο της SUV, έστω και σε μορφή πρωτότυπου. Πρόκειται για το GV80 concept το οποίο μας δείχνει το πως θα μοιάζει ένα μεγάλο SUV της Genesis που θα περάσει στη παραγωγή μέσα στα επόμενα χρόνια.

https://www.youtube.com/watch?v=ghhhrjzBEjo

Η εταιρία δεν αποκάλυψε τις ακριβείς διαστάσεις του GV80, με τον Luc Donckerwolke, τον νέο επικεφαλής σχεδιασμού της Genesis, να αξιοποιεί την εμπειρία που απόκτησα κατά την θητεία του στις Lamborghini και Bentley, παρουσιάζοντάς μας ένα πρωτότυπο που δεν θυμίζει κάτι άλλο.

https://www.youtube.com/watch?v=EXsL59QiU5s

Είναι βαμμένο σε “Ice Granite” χρώμα και διαθέτει τη χαρακτηριστική γρίλια των μοντέλων της Genesis. Υπάρχουν ζάντες 23″, λεπτά LED φωτιστικά σώματα, κάμερες αντί για καθρέπτες, με την γραμμή της οροφής να έχει έντονα κεκλιμένο σχεδιασμό.

Στο εσωτερικό συναντάμε τέσσερα καθίσματα, δερμάτινες επενδύσεις, ξύλινα διακοσμητικά, μεταλλικά στοιχεία και μια OLED οθόνη 22″ που λειτουργεί και ως ψηφιακός πίνακας οργάνων και καλύπτει ένα σημαντικό μέρος της κεντρικής κονσόλας. Η οθόνη ελέγχεται μέσω μιας επιφάνειας αφής, ενώ διαχωρίζεται προβάλλοντας διαφορετικά στοιχεία στον οδηγό και στους επιβάτες.

https://www.youtube.com/watch?v=qlPlHbdwZ9Y

Σε ότι έχει να κάνει με τον κινητήρα του πρωτότυπου, η Genesis το μόνο που αναφέρει είναι πως χρησιμοποιεί ένα plug-in υβριδικό σύστημα κυψελών υδρογόνου, χωρίς να γίνεται περισσότερο συγκεκριμένη.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η BMW teasάρει το Vision Neue Klasse X Concept

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη teaser φωτογραφία του Vision Neue Klasse X Concept, ενός νέου πρωτότυπου που θα παρουσιαστεί αργότερα φέτος. Η...

Skoda Epiq concept

Η Skoda παρουσίασε σήμερα το Epiq concept, ένα πρωτότυπο αστικό SUV που μας δείχνει το πως θα μοιάζει η έκδοση παραγωγής που θα κυκλοφορήσει...
Autoblog.gr