O αδερφός του Sebastian Vettel θα αγωνιστεί στο Audi TT Cup

Σχετικά άρθρα

O 18-χρονος αδερφός του τετράκις παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1, Sebastian Vettel θα κάνει φέτος τα πρώτα του βήματα στο διεθνές αγωνιστικό στερέωμα, με τη συμμετοχή του στο Audi TT Cup.

Ο λόγος για τον Fabian Vettel, o οποίος μέχρι πρότινος, αγωνιζόταν στα γερμανικά πρωταθλήματα cart, όπως αυτό του ROK Cup Germany, με την ομάδα του πρώην πιλότου της F1 Ralf Schumacher. To 2014, δοκίμασε την τύχη του στο πολωνικό πρωτάθλημα ενιαίου με Volkswagen Golf.

Φέτος, θα τον δούμε στο Audi TT Cup, ένα πρωτάθλημα που θα “τρέχει” στα πλαίσια των αγωνιστικών Σαββατοκύριακων του DTM, το οποίο δημιουργήθηκε το 2015, αντικαθιστώντας το Volkswagen Scirocco R-Cup. Τέτοιου είδους πρωταθλήματα δίνουν την ευκαιρία σε νέους, φερέλπιδες οδηγούς να αναδείξουν το ταλέντο τους και πέρσι, δύο οδηγοί από τις αγωνιστικές ακαδημίες της Audi, οι Nicklas Nielsen και Sheldon van der Linde, συμμετείχαν στο εν λόγω πρωτάθλημα, με τον τίτλο να καταλήγει όμως στον Joonas Lappalainen.

Μεταξύ των 15 οδηγών που θα αγωνιστούν στο πρωτάθλημα, θα συμμετέχει η 16-χρονη Ουγγαρέζα Vivien Keszthelyi, που προέρχεται από τις αγωνιστικές ακαδημίες της Audi, καθώς και οδηγοί από το Λιχτενστάιν, τη Νότιο Αφρική, την Αυστραλία, τη Μεγάλη Βρετανία, την Ισπανία, τη Γερμανία, την Ελβετία και την Ολλανδία.

Ο εναρκτήριος γύρος πρωταθλήματος θα λάβει χώρα στη γερμανική πίστα του Hockenheim στις 5 Μαΐου, παράλληλα με την πρεμιέρα του DTM.

ΠηγήMotorsport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

H Subaru ανανεώνει το αγωνιστικό BRZ Cup Car Basic

Από το 2013 η Subaru διαθέτει στη γκάμα της αποκλειστικά στην αγορά της Ιαπωνίας μια έκδοση του BRZ έτοιμη για χρήση εντός πίστας, όταν...

H Hyundai παρουσιάζει το αγωνιστικό Ioniq 5 eN1 Cup

Τέσσερις μήνες μετά την προεπισκόπηση η Hyundai αποκάλυψε το Ioniq 5 eN1 Cup, με το μοναδικό αυτό ηλεκτρικό αγωνιστικό αυτοκίνητο να βασίζεται στο Ioniq...