Η GM επενδύει 14 εκατ. δολάρια στην αυτόνομη οδήγηση

Σχετικά άρθρα

Η General Motors ανακοίνωσε πως θα επενδύσει 14 εκατομμύρια δολάρια και θα προσθέσει 1.100 νέες θέσεις εργασίας μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια, στην εταιρία Cruise Automation, την οποία εξαγόρασε πέρυσι έναντι του ποσού του 1 δισ. δολαρίων.

Η GM με την Cruise Automation εξελίσσουν την αυτόνομη τεχνολογία των αυτοκινήτων του αύριο, με τα 14 εκατομμύρια δολάρια να χρησιμοποιούνται για την δημιουργία μιας νέα μονάδας έρευνας και ανάπτυξης στο Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνια, η οποία θα υπερδιπλασιάσει τις εγκαταστάσεις της Cruise Automation. Η πολιτεία της Καλιφόρνια έδωσε 8.000.000 δολάρια σε πιστώσεις φόρου στην GM και η GM επενδύει 14 εκατομμύρια σε αντάλλαγμα. Δεν είναι κακό υποθέτω. Η GM δοκιμάζει περισσότερα από 50 αυτόνομα Chevrolet Bolt σε δημόσιους δρόμους στο Σαν Φρανσίσκο, στην μητροπολιτική περιοχή του Ντιτρόιτ και στο Scottsdale της Αριζόνα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Πατέντα της Ferrari αποκαλύπτει εξακύλινδρο υβριδικό κινητήρα υδρογόνου

Η Ferrari έχει προχωρήσει στη κατάθεση διπλώματος ευρεσιτεχνίας για έναν υβριδικό εξακύλινδρο σε σειρά κινητήρα που τροφοδοτείται με υδρογόνο. Τα σχέδια παρουσιάζουν μια πληθώρα...
Autoblog.gr