Η Chevrolet επανεκκινεί επιτέλους την παραγωγή του Bolt

Σχετικά άρθρα

Στα τέλη του περασμένου καλοκαιριού και μετά από έναν μεγάλο αριθμό αυτοκινήτων που πήραν φωτιά, η General Motors ανακοίνωσε πως ανακαλεί όλα τα Chevrolet Bolt, Bolt EUV και Opel Ampera-e, που κατασκευάστηκαν από το 2016 μέχρι τη στιγμή της ανάκλησης.

Ο λόγος ήταν ο κίνδυνος πυρκαγιάς, με την αιτία της ανάκλησης να ήταν οι ελαττωματικές μπαταρίες, παραγωγής LG Chem. Επιπλέον, η αμερικάνικη εταιρία σταμάτησε την παραγωγή των μοντέλων, ενώ έδωσε οδηγία στους αντιπροσώπους της να μην δέχονται νέες παραγγελίες για αυτά.

https://youtu.be/Zghn-QnOxhI

Χθες, μετά από σχεδόν 8 μήνες, η αμερικάνικη εταιρία επανεκκινεί επιτέλους την παραγωγή των αμιγώς ηλεκτρικών μοντέλων, δίνοντας παράλληλα μερικές νέες διαφημίσεις για αυτά. Στην πραγματικότητα, σχεδιάζει να δαπανήσει περισσότερα για διαφημίσεις των ηλεκτρικών της, παρά σε οποιοδήποτε άλλο προϊόν αυτό το καλοκαίρι.

Ο Steve Majoros, διευθυντής μάρκετινγκ της Chevrolet, δήλωσε σε δημοσιογράφους την Τετάρτη, 7 Απριλίου, ότι μόνο για το Silverado EV θα δαπανηθούν περισσότερα χρήματα για διαφημίσεις.

https://youtu.be/FJuSK7RGlUQ

Η παραγωγή του Bolt γίνεται στο εργοστασίου της εταιρίας στο Orion Township του Michigan, με την Chevrolet να έχει ολοκληρώσει την αντικατάσταση των μπαταριών στα ανακληθέντα οχήματα. Ο αριθμός των τελευταίων αγγίζει τα 141.685 αυτοκίνητα, με την LG να κάνει γνωστό πως θα πληρώσει 1,9 δισ. δολάρια σε αποζημιώσεις την GM. Τέλος, η GM έχει κάνει γνωστό ότι οι νέες μπαταρίες θα συνοδεύονται από εγγύηση 8 ετών/100.000 μίλια (160.934 χλμ).

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα