Η Polaris ανακοίνωσε την SL LE Midnight Cherry έκδοση του Slingshot, στο οποίο προσθέτει ένα νέο ειδικό χρώμα, καθώς και μεγαλύτερη άνεση στο εσωτερικό, για καλύτερη συμβίωση μαζί του.

Πιο συγκεκριμένα, το σκούρο κερασί μεταλλικό χρώμα διαθέτει λευκά γραφικά βινυλίου, με την τάπα του ρεζερβουάρ, το πίσω ψαλίδι (swingarm) και τα control arms να είναι επίσης βαμμένα άσπρα. Από την άλλη στο εσωτερικό, η άνεση έχει βελτιωθεί με την προσθήκη επιπλέον 16 χλστ επιπλέον αφρώδους υλικού, σε σύγκριση με το απλό Slingshot, ενώ τα καθίσματα καλύπτονται με νέα μαύρη ταπετσαρία.

Η Midnight Cherry έκδοση βασίζεται στο SL επίπεδο εξοπλισμού, όπου μεταξύ άλλων διαθέτει παρμπρίζ, κάμερα οπισθοπορείας, ηχοσύστημα της Rockford Fosgate, και συνδεσιμότητα με Bluetooth. Μηχανικά, κινείται από τον 2,4-λίτρων τετρακύλινδρο ατμοσφαιρικό κινητήρα, απόδοσης 173 ίππων, που μεταφέρει τη κίνηση στον πίσω τροχό, μέσω ενός 5-τάχυτου χειροκίνητου κιβωτίου. Το κόστος στην Αμερική της ειδικής έκδοσης ξεκινάει από τα 26.999 δολάρια.