GP Ισπανίας 2017, FP3: Η Ferrari αντιστρέφει την εικόνα

Σχετικά άρθρα

FP3

Λίγο πριν από τις κατατακτήριες, η Ferrari έδειξε στη Mercedes ότι είναι μια υπολογίσιμη αντίπαλος για τη μάχη του grid. Ο Kimi Raikkonen ήταν ο ταχύτερος οδηγός, μπροστά από τον Sebastian Vettel, που ολοκλήρωσε το «1-2» για τη  Scuderia. Τέσσερα δέκατα μακριά από την κορυφή βρέθηκε ο Lewis Hamilton, με τον Valtteri Bottas να συμμετέχει μόλις στο τελευταίο μέρος, αφού οι μηχανικοί τού άλλαξαν το power unit, λόγω διαρροής νερού που διαπιστώθηκε. Έτσι, ο Φινλανδός φόρεσε τον κινητήρα που είχε στα πρώτα 4 Grands Prix και όχι το νέο power unit με τΙς αναβαθμίσεις για την αξιοπιστία.

Η Red Bull είναι ξεκάθαρα η τρίτη καλύτερη ομάδα στην Ισπανία, όντας 8 δέκατα πίσω από την κορυφή. Ο Max Verstappen ήταν ταχύτερος από τον Daniel Ricciardo, ενώ ο Nico Hulkenberg πήρε ξανά την έβδομη θέση, δείχνοντας ότι η Renault μπορεί να ελπίζει σε κάτι καλό. Στην 8η θέση ο Felipe Massa, μπροστά από τον Carlos Sainz, αλλά και τον Fernando Alonso, ο οποίος είχε μια καλύτερη μέρα σήμερα.

Οι κατατακτήριες θα ξεκινήσουν στις 15:00 ώρα Ελλάδας.

Αποτελέσματα

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...