Έχεις δει αρκετές φορές να γίνονται δημοπρασίες αυτοκινήτων για καλό σκοπό, με τα χρήματα να πηγαίνουν σε διάφορα φιλανθρωπικά ιδρύματα, όπως για παράδειγμα αυτές του οίκου Barrett-Jackson. Η Fiat θέλησε να κάνει το ίδιο, αλλά αντί για τον αμερικάνικο οίκο, συνεργάστηκε με το Gilt.com, ένα online shopping και lifestyle site.

Το αυτοκίνητο που έδωσε ήταν το 124 Spider, στην νέα έκδοση Prima Edizione, με αυτή να διαθέτει επιπλέον εξοπλισμό και να αφορά τα 124 πρώτα αυτοκίνητα που πήραν οι αντιπρόσωποι της για το 2017.

Το υπ’αριθμόν #1 αυτοκίνητο πουλήθηκε σε λιγότερο από 24 ώρες για 31.500 δολάρια, τιμή που μπορεί να είναι υψηλότερη από την βασική έκδοση (24.995 δολάρια) ή της έκδοση Classica (27.495 δολάρια), αλλά ήταν μικρότερη από τα 35.000 δολάρια που κοστολογεί η ιταλική εταιρία την έκδοση Prima Edizione.

Εκτός αυτού, ο τυχερός που αγόρασε το αυτοκίνητο πήρε ακόμα μια δωροεπιταγή 500 δολαρίων, καθώς και ένα πιστωτικό 1.000 δολαρίων για ένα ταξίδι από το Gilt.com.

 • SAMURAI-66

  Ας κανει σαν ιδιωτης μια δωρεα στο ιδρυμα ο τυχερος αγοραστης του ομορφου fiat να υμνουν εις τους αιωνας των αιωνων το ονομα του τοσο οι παρουσες οπως και οι επομενες γενιες!

 • Anestis Genk

  like a boss

 • Bon Viveur

  31.000 δολάρια.. Και περιμένουν να πουλήσει στην Αμερική..

 • Mika

  Το marketing στα καλυτερα του!!! Bravo Fiat!!!!!
  :p

 • giorgos

  35 χηνες στην αμερικη ακουγεται στην καλυτερη περιπτωση ανεκδοτο