Θύμα ληστείας ο poleman του Indy 500

Σχετικά άρθρα

Δεν πρόλαβε να χαρεί την pole του στον αγώνα Indy 500, μιας και σύμφωνα με την αστυνομία της Ιντιανάπολις, ο Scott Dixon έπεσε θύμα ληστείας στο Taco Bell, κοντά στην πίστα της Ιντιανάπολις.

Κατά τη διάρκεια της ληστείας ο Dixon ήταν μαζί με την γυναίκα του και τον πρώην νικητή του Indy 500, Dario Franchitti. Σύμφωνα με τις αναφορές των τοπικών μέσων, ο Dixon έπαιρνε φαγητό για την ομάδα του κατά τις 10 το βράδυ τοπική ώρα, από ένα εστιατόριο περίπου ένα μίλι μακριά από την πίστα. Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν πως δύο άνδρες υπό την απειλή όπλων απείλησαν τον Dixon, κλέβοντας του το κινητό του τηλέφωνο και το πορτοφόλι του.

Η αστυνομία συνέλαβε τους δύο έφηβους ληστές, με τον έναν να είναι ηλικίας 15 ετών και ο άλλος 14 ετών. Και οι δύο κατηγορούνται για ληστεία, με τον 15χρονο να κατηγορείται και για αντίσταση κατά της αρχής.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα υβριδικά και τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι πολύ πιο πιθανό να χτυπήσουν έναν πεζό

Τα υβριδικά και ηλεκτρικά αυτοκίνητα έχουν διπλάσιες πιθανότητες να χτυπήσουν πεζούς σε σύγκριση με τα αυτοκίνητα με κινητήρες εσωτερικής καύσης, σύμφωνα με ανάλυση τροχαίων...

Ο Jeremy Clarkson ανακηρύχθηκε ο πιο σέξι άντρας του Ηνωμένου Βασιλείου για δεύτερη χρονιά

Στην ετήσια δημοσκόπηση που διεξήχθη από το IllicitEncounters, το οποίο αυτοχαρακτηρίζεται ως "ο καλύτερος διαδικτυακός ιστότοπος γνωριμιών για παντρεμένους" της Μεγάλης Βρετανίας, ο Jeremy...