Δες την Porsche 911 GT3 να γυρνά στο Nurburgring σε 7:18

Σχετικά άρθρα

Η Porsche πρόσφατα ανακοίνωσε πως η ανανεωμένη 911 GT3 σημείωσε χρόνο 7:127,7 στο Nurburgring Nordschleife και σήμερα θα δεις τον Christian Gebhardt του γερμανικού Sport Auto να καταφέρει να πετυχαίνει χρόνο 7:18 στη γερμανική πίστα.

Η ανανεωμένη 911 GT3 κινείται με έναν νέο επίπεδο 4-λιτρο εξακύλινδρο ατμοσφαιρικό κινητήρα, απόδοσης 500 ίππων και 458 Nm ροπής. Ζυγίζει 1.430 κιλά, όταν συνδυάζεται με το 7-τάχυτο PDK κιβώτιο, και επιταχύνει από τα 0-100 χλμ/ώρα σε 3,4 δευτ., έχοντας τελική 318 χλμ/ώρα. Όπως, όπως διάβασες στον τίτλο, η γερμανική εταιρία επαναφέρει το χειροκίνητο κιβώτιο στις επιλογές σου, με τον κινητήρα να συνδυάζεται πλέον και με ένα 6-τάχυτο χειροκίνητο. Με αυτό ζυγίζει 17 κιλά λιγότερα, αλλά είναι αργότερο κατά 0,9 δευτ. για το σπριντ, με την τελική ταχύτητα να είναι μεγαλύτερη κατά 2 χλμ/ώρα, φτάνοντας τα 320 χλμ/ώρα.

Επίσης η 911 GT3 facelift διαθέτει αλλαγές και στο στήσιμο της, που βελτιώνουν τα κρατήματα της, και τη δυναμική της συμπεριφορά, καθώς διαθέτει σύστημα τετραδιεύθυνσης. Εμφανισιακά, διαφέρει ελάχιστα από το σημερινό μοντέλο, καθώς διαθέτει νέο εμπρός προφυλακτήρα με μικρές τροποποιήσεις, ενώ ο πίσω θα έχει ακόμα μικρότερες αλλαγές. Νέα είναι τα φωτιστικά σώματα, ανασχεδιασμένες είναι και οι χειρολαβές του αυτοκινήτου, νέα είναι η carbon πίσω αεροτομή, ενώ νέος είναι διαχύτη, που ενσωματώνει τις απολήξεις της εξάτμισης.

Στο εσωτερικό το αυτοκίνητο διαθέτει το νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με την 7-ιντση οθόνη αφής, που περιλαμβάνει το Apple Car Play και GPS με real-time ενημέρωση της κίνησης, νέο τιμόνι, Porsche Sports plus καθίσματα με 18 ηλεκτρικές ρυθμίσεις. Το Porsche Track Precision βρίσκεται στον βασικό εξοπλισμό, με την ανανεωμένη 911 GT3 να ξεκινά τις πωλήσεις της από τα μέσα του Ιούνη με τιμή τις 152.416 ευρώ στη Γερμανία.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανακαλούνται 7.458 Porsche Taycan λόγω κινδύνου πυρκαγιάς

Η Porsche προχωρά στην ανάκληση 7.458 Taycan, παραγωγής μεταξύ 2018 και 2024 εξαιτίας πιθανού προβλήματος στις μπαταρίες τους που θα μπορούσε να οδηγήσει σε...

Ανανεωμένη Porsche Cayenne GTS με 500 άλογα

Την ανανεωμένη έκδοση της Cayenne GTS παρουσιάζει η Porsche με το αυτοκίνητο να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εκδόσεις από τους νέους προφυλακτήρες, από τα...