Ξεκίνησε η παραγωγή του Jaguar I-Pace

Σχετικά άρθρα

Η Jaguar ξεκίνησε τη παραγωγή του I-Pace στο εργοστάσιο της Magna Stayr στην Αυστρία, με το μοντέλο να παρουσιάζεται επίσημα στο κοινό τον προσεχή Σεπτέμβριο, στην έκθεση της Φρανκφούρτης τον Σεπτέμβριο.

Το ηλεκτρικό crossover της Jaguar το έχουμε δει ακαμουφλάριστο στο Μονακό, διατηρώντας κατά 80% τον σχεδιασμό του πρωτότυπου και μηχανικά θα εξοπλίζεται σχεδόν με το ίδιο setup του πρωτότυπου. Έτσι αναμένουμε να υπάρχουν δύο ηλεκτροκινητήρες και μια υδρόψυκτη μπαταρία 90 kWh, που θα δίνουν αυτονομία 500 χλμ. Το πρωτότυπο αποδίδει 400 άλογα με 700 Nm ροπής, με τα 0-100 χλμ/ώρα να τα κάνει σε 4 δευτερόλεπτα. Επίσης η μπαταρία με χρήση ταχυφορτιστή 50 KW μπορεί να φορτίζει στο 80% σε περίπου μισή ώρα.

Το μοντέλο θα κοστίζει περίπου 10-15% πιο ακριβά από την F-Pace, με τις πρώτες παραδόσεις να ξεκινούν στην Ευρώπη από το τέλος του έτους.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η JLR προσλαμβάνει 250 ηλεκτρολόγους μηχανικούς

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Jaguar Land Rover (JLR) έκανε γνωστό πως επιβραδύνει την μετάβασή της στην ηλεκτροκίνηση, προσφέροντας περισσότερα plug-in υβριδικά. Ωστόσο, σήμερα, η βρετανική...