Με τη τωρινή γενιά της Vantage να βρίσκεται στην αγορά από το 2005, η Aston Martin ετοιμάζει τη νέα Vantage και αυτά τα σχέδια ευρεσιτεχνίας αποκαλύπτουν τον σχεδιασμό της.

Το βρετανικό μοντέλο, σύμφωνα με τον Andy Palmer, το αφεντικό της βρετανικής εταιρίας, θα είναι “μαγευτικό και πιο επαναστατικό από ποτέ“. Σύμφωνα με τον Palmer, το νέο μοντέλο θα μοιάζει σχεδιαστικά στης DB10 και Vulcan, έτσι ώστε το μοντέλο να διαφέρει από την DB11. Όπως τόνισε ο επικεφαλής της βρετανικής εταιρίας, η διαφορά θα είναι τόσο εμφανής που ακόμη και ένας ηλικιωμένος θα μπορεί να καταλάβει αν βλέπει μια Vantage ή μια DB11, με τα σκίτσα να τον επιβεβαιώνουν.

Συμπλήρωσε πως η Aston Martin πάντα θα προσφέρει μηχανικά κιβώτια ταχυτήτων, με τη νέα γενιά της Vantage να εξοπλίζεται με τον V8 4,0-λίτρων M178 twin-turbo κινητήρα της Mercedes-AMG, ο οποίος θα παράγει περισσότερα άλογα από τον σημερινό V8 4,7-λίτρων.

 • Anestis Genk

  Δε λέω, πανέμορφη η DB7, αλλά 20 χρόνια μετά θα ήθελα να αφήσει για πάντα το σχέδιο αυτό.

 • DarkV12Tdi

  Ωραίο είναι…αλλά το σχέδιο εκτός από την χαρακτηριστική μάσκα Aston martin κάπως έτσι θα έπρεπε να μοιάζει η νέα Supra :P

 • LiLBLaZeR

  Που το είδατε το ωραίο ρε παιδιά… Μοιάζει όσο αδιάφορο όσο η DB11.
  Στο πίσω μέρος φαίνεται να δανείστηκαν στοιχεία της DB10. Καθρέφτες, παράθυρα έχουν το ίδιο σχήμα με της DB11 και η μπροστινή μάσκα μαζί με τα φώτα είναι επίσης DB10.
  Καμία επαφή με τις DBS και Vanquish που έμενες με το στόμα ανοιχτό. Κρίμα

 • Mika

  So far, I like what I see..