Η Startech βελτιώνει εκπληκτικά το Land Rover Defender

Σχετικά άρθρα

Η Startech παρουσιάζει ένα βελτιωμένο Land Rover Defender, στο οποίο έχει δώσει προσοχή τόσο στην εξωτερική εμφάνιση, όσο και στο εσωτερικό. Το αυτοκίνητο βασίζεται στο Defender 90 soft top, είναι βαμμένο σε μαύρο μεταλλικό χρώμα, φορά LED φωτιστικά σώματα, μεγαλύτερα φτερά, ζάντες 18″ με εκτός δρόμου ελαστικά και πλαϊνά σκαλοπάτια.

Στο εσωτερικό ο οίκος έχει ντύσει όλη τη καμπίνα με καφέ και κρεμ δερμάτινες επενδύσεις, ενώ υπάρχουν θερμαινόμενα καθίσματα, σπορ τιμόνι, αλουμινένιος επιλογέας ταχυτήτων, νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας της Alpine, κάμερα οπισθοπορείας, αλουμινένια μαρσπιέ και αλουμινένια πεντάλ.

Μηχανικά η εταιρία δεν έχει ανακοινώσει τι κινητήρα φοράει το αυτοκίνητο επίδειξης, αλλά λογικά είναι ο 2,2-λίτρων turbodiesel, απόδοσης 122 ίππων με 360 Nm ροπής, που συνδυάζεται με ένα 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο, με την κίνηση να στέλνεται σε όλους τους τροχούς. Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 15,8 δευτερόλεπτα, με τελική ταχύτητα 145 χλμ/ώρα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...