Η General Motors ανακοίνωσε πως επεκτείνει την παύση των εργασιών του εργοστασίου Orion στο Μίσιγκαν που κατασκευάζει το Chevrolet Bolt, λόγω των ισχνών πωλήσεων του μοντέλου, κάτι που έχει οδηγήσει στην αύξηση του διαθέσιμου στοκ, το οποίο πλέον καλύπτει τις πωλήσεις για 105 ημέρες.

Κατά τους πρώτους έξι μήνες του 2017 η Chevrolet έχει πουλήσει 7.592 Bolt. Στο ίδιο εργοστάσιο κατασκευάζεται και το Sonic του οποίου οι πωλήσεις έχουν μειωθεί φέτος κατά 37%.

Η GM ανακοίνωσε επίσης πως επεκτείνει την καλοκαιρινή διακοπή παραγωγής αυτοκινήτων ακόμη τριών εργοστασίων εργοστάσιων της σε Lordstown του Οχάιο και στο Κάνσας Σίτι του Μιζούρι για τρεις εβδομάδες, τα οποία κατασκευάζουν τα Cruze και Malibu, ενώ για επιπλέον δύο εβδομάδες θα διακοπεί η παραγωγή του εργοστασίου Oshawa στο Οντάριο, το οποίο κατασκευάζει το Impala.

  • SAMURAI-66

    Η πτωση της GM δεν εχει σταματημο,καλα που εξαγορασε την opel η γαλλικη εταιρεια γιατι δεν θα γλυτωνε το λουκετο με την συνεχως λαθεμενη πολιτικη των αμερικανων.

  • elaspre

    Είναι πολλά τα λεφτά για να πάρει κάποιος ένα “πολυμορφικό”!
    Δεν καταλαβαίνω γιατί τα φτιάχνουν σε αυτο το είδος αυτοκινήτου, όχι μόνο η Chevrolet, και όχι σε σεντάν όπως κάνει η tesla που έχει τις περισσότερες πωλήσεις!