Spy Photos: Αποκαλύπτεται σιγά σιγά η νέα BMW Z4

Σχετικά άρθρα

Σύμφωνα με τις μέχρι σήμερα πληροφορίες, σε κάτι λιγότερο από έναν μήνα θα γίνουν τα επίσημα αποκαλυπτήρια της BMW Z4 concept, στο Pebble Beach Concourse d’Elegance του Αυγούστου. Ακολουθώντας την παράδοση της BMW, το πρωτότυπο θα είναι πρακτικά μια έκδοση προπαραγωγής της έκδοσης δρόμου του μοντέλου, και γι’αυτό στις τελευταίες κατασκοπευτικές φωτογραφίες από το γερμανικό roadster, το καμουφλάζ του είναι αρκετά λιγότερο από τις προηγούμενες φορές.

Από τις νέες φωτογραφίες, καταρχήν επιβεβαιώνεται ότι η νέα Z4 θα διαθέτει υφασμάτινη οροφή, ηλεκτροϋδραυλικά αναδιπλούμενη, η οποία θα φυλάγεται πίσω από τους επιβάτες. Το ελαφρύτερο καμουφλάζ αποκαλύπτει αρκετά από τα στοιχεία του εμπρός μέρους, όπου τα “νεφρά” της μάσκας είναι αρκετά πλατιά, με τα φωτιστικά σώματα να έχουν εξοστρακιστεί στα άκρα του εμπρός μέρους. Ακόμα διακρίνονται οι αεραγωγοί του εμπρός προφυλακτήρα, ο οποίος δείχνει αρκετά επιθετικός, όντας κατά πάσα πιθανότητα του Μ αισθητικού πακέτου.

Με το πολύ λιγότερο καμουφλάζ, μπορούν να παρατηρηθούν λεπτομέρειες και για το πίσω μέρος, όπου τα φώτα είναι σαφώς ορατά, και βρίσκονται αρκετά ψηλά. Διακρίνεται, επίσης, το κάλυμμα του χώρου αποσκευών, το οποίο φαίνεται επίπεδο και σχεδόν οριζόντιο, έχοντας στην άκρη του μια μικρή αεροτομή.

Στο προφίλ φαίνεται η κυματιστή γραμμή των παραθύρων, με τα φτερά να είναι ελαφρώς εκτεθειμένα, με το ελαφρύ καμουφλάζ να κάνει ορατές τις εξατμίσεις και τα βράγχια πίσω από τα μπροστινά φτερά. Συνολικά φαίνεται ότι για την νέα Ζ4 η BMW αποφάσισε να αφήσει το εκφραστικό design της προηγούμενης γενιάς, για μια πιο κλασική εμφάνιση στο νέο μοντέλο.

Αυτό το διάστημα πραγματοποιούνται τα τελευταία στάδια κατασκευής του ανοιχτού concept, με την έκδοση παραγωγής να έχει εσωτερική κωδική ονομασία G29. Όπως ξέρεις, εξελίσσεται παράλληλα με το νέο sportscar της Toyota, τη Supra, και θα κατασκευάζονται μαζί στο ίδιο εργοστάσιο στην Αυστρία. Η έκδοση παραγωγής της Z4 αναμένεται να κυκλοφορήσει τρεις μήνες μετά την νέα Σειρά 8, δηλαδή προς τα τέλη του 2018.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...