Στην Αυστρία η παραγωγή των BMW Z5, Toyota Supra;

Σχετικά άρθρα

Magna_plant

Έχουν περάσει πάνω από τρία χρόνια από τη στιγμή που ανακοινώθηκε η συνεργασία μεταξύ BMW και Toyota και το μόνο που έχουμε δει είναι μερικά βαριά καμουφλαρισμένα πρωτότυπα της Z5 να κάνουν δοκιμές εξέλιξης σε παγωμένες συνθήκες.

Τελευταία αναφορά από την αυστριακή εφημερίδα Kleine Zeitung, λέει ότι η παραγωγή και τόσο του γερμανικού roadster όσο και της νέας Supra που αναπτύσσεται παράλληλα και από κοινού θα ξεκινήσει το 2018 στο εργοστάσιο της Magna Steyr στη πόλη Graz της Αυστρίας.

Το πλάνο λέγεται ότι περιλαμβάνει παραγωγή 60.000 μονάδων ετησίως των δύο μοντέλων, με το εργοστάσιο να πραγματοποιεί μερική από την παραγωγή και της επόμενης γενιάς της Σειράς 5.

Οι μέχρι σήμερα πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αντικαταστάτης της Z4 θα παραμείνει roadster με μαλακή οροφή, έχοντας μακρύ καπό και μεγάλη μάσκα. Τα δύο sport μοντέλα θα μοιράζονται την ίδια πλατφόρμα, αλλά θα διαθέτουν το δικό τους στυλ τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό αλλά και τους δικούς τους κινητήρες.

Η BMW Z5 θα παίρνει κίνηση από τετρακύλινδρους και εξακύλινδρους κινητήρες με ιπποδυνάμεις που θα ξεκινούν από τα 270 άλογα και θα καταλήγουν στα 400+ ενώ δεν αποκλείεται και μία υβριδική M έκδοση με 500 ίππους, με την παρουσίασή τους να αναμένεται να γίνει προς το τέλος του 2017.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Toyota ανακαλεί 211.000 Prius

Η Toyota προχωρά στην ανάκληση 211.000 Prius και Prius Prime, παγκοσμίως, παραγωγής 2023 και 2024, επειδή οι πίσω πόρτες ενδέχεται να ανοίξουν απροσδόκητα. Το Prius...

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...

EuroNCAP: Πεντάστερα τα Nio EL6, Toyota C-HR και υπό προϋποθέσεις το Honda CR-V

Ο EuroNCAP έκανε γνωστά τα αποτελέσματα των δοκιμών ασφάλειας που διενήργησε στα Nio EL6, Toyota C-HR, και Honda CR-V υπό τους ενημερωμένους κανονισμούς του...