Η Jeep θα παρουσιάσει τη νέα γενιά του Wrangler στην έκθεση του Λος Άντζελες την 1η του Δεκέμβρη, με τις πωλήσεις του να ξεκινούν έναν μήνα μετά.

Κατά το λανσάρισμα το μοντέλο θα προσφέρεται με έναν V6 3,6-λίτρων κινητήρα που θα συνδυάζεται είτε με μηχανικό είτε με αυτόματο κιβώτιο, όπως επίσης και με έναν 2,0-λιτρο τετρακύλινδρο turbo κινητήρα 300 ίππων που θα συνδυάζεται αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Diesel κινητήρας θα προσφέρεται από τα τέλη του 2018, όταν θα κυκλοφορήσει το MY2019 μοντέλο.

Το νέο Wrangler θα προσφέρεται σε διθέσια και τετραθέσια διάταξη, με μαλακή υφασμάτινη οροφή, με hardtop και με μια αναδιπλούμενη οροφή. O σχεδιασμός του νέου Wrangler παραμένει πιστός σε αυτόν του σημερινού μοντέλου, διαθέτοντας τις απαραίτητες αλλαγές φρεσκάδας, με τα φωτιστικά σώματα να είναι τοποθετημένα στα άκρα της κλασικής μάσκας, ενώ στα φτερά συναντάμε LED φώτα ημέρας.

Θα συνεχίσει να βασίζεται σε πλαίσιο τύπου σκάλας, να φορά άκαμπτους άξονες εμπρός-πίσω ενώ από αλουμίνιο θα είναι κατασκευασμένο το καπό και οι πόρτες. Επίσης, για λόγους μείωσης της κατανάλωσης, θα γίνεται χρήση χάλυβα υψηλής ή υπέρ υψηλής αντοχής στο πλαίσιο, για μικρότερο βάρος και μεγαλύτερη ακαμψία.

Το νέο Wrangler θα είναι μεγαλύτερο από τη τωρινή γενιά, προσφέροντας περισσότερο χώρο για τους επιβάτες. Η παραγωγή του θα ξεκινήσει τον Νοέμβριο στο εργοστάσιο του Τολέδο στο Οχάιο και ανάμεσα στα διαθέσιμα χρώματα θα συναντάμε το μπλε, το κόκκινο, το πορτοκαλί, το μαύρο, το λευκό, το ασημί, το γκρι σκούρο και το κίτρινο.

Για λίγο διάστημα, η νέα γενιά του Wrangler θα πωλείται παράλληλα με την παλιά, με το Wrangler pickup να κυκλοφορήσει στην αγορά προς τα τέλη του 2018 ή στις αρχές του 2019.