Ο CEO της Αμερικάνικης εταιρίας, Johan de Nysschen, έδωσε κάποιες πληροφορίες για τη μελλοντική γκάμα της Cadillac, λέγοντας ότι για τα CTS και XTS δεν θα παρουσιαστεί νέα γενιά. Αντ’αυτού, θα αντικατασταθούν με το CT5 sedan θα “μπει στα παπούτσια” τους, και θα βοηθηθεί με ένα νέο crossovers. Χαρακτηριστικά ο de Nysschen τόνισε:

Πρέπει να επανεξετάσουμε το sedan χαρτοφυλάκιο μας.

Έτσι, στο μέλλον η Cadillac θα έχει στην γκάμα της τρία sedan, αντί για τα τέσσερα σημερινά. Θα υπάρχει ένα μικρό, στο μέγεθος του Audi A3 sedan, αλλά θα θα ονομαστεί ATS, καθώς το πιο πιθανό είναι να το πουν CT3. Ακολούθως, το CT5 θα έχει μια τιμή ανάμεσα στα 35.000 με 45.000 δολάρια, και θα είναι στην κατηγορία της BMW Σειράς 3, ενώ το CT6 θα συνεχίσει να είναι στην κορυφή της γκάμας, από πλευράς τετράθυρων αμαξωμάτων.

Και όλα αυτά, για να δοθεί ο κατάλληλος χώρος να προστεθεί ένα crossover, καθώς αυτά πουλάνε. Έτσι, η Cadillac θα έχει δύο επιπλέον στην γκάμα της, με το XT4 να χρησιμοποιεί την ίδια πλατφόρμα με το Chevy Equinox και GMC Terrain. Αυτό αναμένεται να παρουσιαστεί στα τέλη του 2018, ή στις αρχές του 2019, με τα XT5 και Escalade να παραμένουν ως έχουν.

Η Αμερικάνικη εταιρία, όμως, σκέφτεται σοβαρά την προσθήκη ενός 7-θέσιο SUV, το οποίο θα τεθεί απέναντι στο Volvo XC90, τιμολογιακά θα τοποθετηθεί κάτω από το Escalade, και πιθανότατα θα ονομαστεί XT7.