To Ford Bronco του O.J. Simpson πωλείται για 750.000 δολάρια

Σχετικά άρθρα

H υπόθεση του O.J. Simpson είναι μια μοναδική περίπτωση, από όποια πλευρά κι αν τη δεις. Από τη δημοτικότητα του πρώην παίκτη football, τα ρεκόρ τηλεθέασης που κατέγραψαν η καταδίωξη και η δίκη του, μέχρι τη νομική/ηθική έκφανση της δικαστικής απόφασης, όλα συνηγόρησαν στη δημιουργία ενός εκ των πλέον πολύκροτων σίριαλ στην ιστορία των Η.Π.Α. Πρόσφατα έγινε και –ένα εξαιρετικό, που βοήθησε τον Cuba Gooding Jr να ξεκολλήσει από τον βούρκο την καριέρα του- πραγματικό σίριαλ.

Το αυτοκίνητο που πρωταγωνίστησε στην καταδίωξη στους δρόμους του Los Angeles, προσφέρεται πλέον στο κοινό. Έναντι αδράς αμοιβής, βεβαίως. Εκτός από το Alcatraz East Crime Museum, το οποίο φιλοξενεί εκθέματα πολλών «λουλουδιών» -όπως το VW Beetle του απαγωγέα/βιαστή/serial killer και νεκρόφιλου Ted Bundy, που ομολόγησε τους φόνους 30 γυναικών μεταξύ 1974 και 1978- πλέον μπορείς να προσθέσεις το λευκό Bronco στη συλλογή σου. Αρκεί να διαθέτεις κοντά στο 1 εκατομμύριο δολάρια.

Ο τότε ατζέντης του Simpson, Mike Gilbert, ανέλαβε την κυριότητα του SUV όταν καταδικάστηκε ο πρώην πελάτης του. Σήμερα δεν ψάχνεται, αλλά προτίθεται να το πουλήσει για το ποσό των 750.000 δολαρίων. Μάλιστα, όπως δηλώνει ο ίδιος/παπατζώνει, αρνήθηκε προσφορά ύψους 250.000. Μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία του βιβλίου service, περιλαμβάνουν την εύρεση 8.750 δολαρίων, ενός ψεύτικου μουστακιού και μουσιού, ενός πλαστού διαβατηρίου αλλά και ενός  Magnum 357 –το όπλο που ο Simpson φέρεται να χρησιμοποίησε στην δολοφονία της πρώην γυναίκας του και του εραστή της.

Αν σου φαίνεται ιδιαίτερα φορτωμένο το ιστορικό του συγκεκριμένου, η Ford θα παρουσιάσει τον νέο Bronco κάπου στο 2020. Δεν θα έχει έναν 5λιτρο V8 όπως αυτό, αλλά τα 325 άλογα του 2.7 V6 EcoBoost αποζημιώνουν. Εκτός αν ήσουν ένας από τους 94 εκατ. τηλεθεατές που παρακολούθησαν την καταδίωξη και θες να απαλύνεις ένα παιδικό απωθημένο.

ΠηγήTMZ

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...

Ford: Η Mustang έγινε 60 ετών και teasάρει την RTR

Την περασμένη Τετάρτη η Ford γιόρτασε τα 60α γενέθλια της Mustang και στο περιθώριο μιας εκδήλωσης που έγινε στο Charlotte της Βόρειας Καρολίνας, η...