Την προηγούμενη εβδομάδα η BMW Αμερικής ανέβασε στη σελίδα της στο Facebook την παραπάνω teaser φωτογραφία, χωρίς να αναφέρει τίποτα περισσότερο παρά του ότι η παρουσίαση του μοντέλου θα γίνει στις 17 Αυγούστου, και σημερινές πληροφορίες αναφέρουν ότι το αυτοκίνητο που θα δούμε δεν είναι άλλο από το πολυαναμενόμενο νέο γερμανικό roadster, σε πρωτότυπη μορφή.

Ακολουθώντας την παράδοση της BMW, το πρωτότυπο θα είναι πρακτικά μια έκδοση προπαραγωγής της έκδοσης δρόμου του μοντέλου, και από τις τελευταίες κατασκοπευτικές φωτογραφίες έχει φανεί ότι η νέα Z4 θα διαθέτει ηλεκτροϋδραυλικά αναδιπλούμενη, υφασμάτινη οροφή.

Το αυτοκίνητο, που εξελίσσεται παράλληλα με τη νέα Toyota Supra, θα κατασκευάζονται μαζί στο ίδιο εργοστάσιο στην Αυστρία. Η έκδοση παραγωγής της Z4 αναμένεται να κυκλοφορήσει τρεις μήνες μετά την νέα Σειρά 8, δηλαδή προς τα τέλη του 2018.

 • manowar

  Παντα θεωρω την σειρα Ζ εργα τεχνης αλλαδεν γουσταρω το υφασμα στα αυτοκινητα..παραμονο η μοναδικη εξαίρεση σε μια μαυρη μερσεντα Ε καμπριο θα την επελεγα με σκουρα κοκκινη κουκουλα..

 • Μαχητής Σαολίν

  Το αυτοκίνητο, που εξελίσσεται παράλληλα με τη νέα Toyota Supra, θα κατασκευάζονται μαζί στο ίδιο εργοστάσιο στην Αυστρία.

  A?

  • manowar

   Αν θες να μπεις σε λεπτομερειες για τα 2 αυτα αυτοκινητα μπες σε αυτο πατα αυτον τον τιτλο στο autocar.uk αν ξερεις καλα αγγλικα γιατι οι μεταφρασεις ειναι για τον πτσο

   https://uploads.disquscdn.com/images/593474ea836ef85099e5ba5e3c1060728385c166658973dd80442b5afcebce6e.png. το τουοτα θα φοραει και σασμαν και μοτερ και διαφορικο της bmw..το διαφορικο ειναι της γνωστης getrag προφανως το κλασσικο 8αρι αυτοματο και ο 3λιτρος twin turbo..λεει will μπορεί ακομα δεν ειναι τιποτα 100 τα 100 σιγουρο