Η Genesis, το πολυτελές παρακλάδι της Hyundai θέλει σιγά-σιγά να αποκοπεί από την μητρική της εταιρία και έτσι έχει βάλει ως στόχο να δημιουργήσει το δικό της δίκτυο αντιπροσωπειών.

Επί του παρόντος, η Genesis πουλά τα μοντέλα της μέσω των αντιπροσωπειών της Hyundai, αλλά αυτό θα αλλάξει μέσα στο επόμενο διάστημα. Η εταιρία που σήμερα πουλά δύο σεντάν μοντέλα (G90 και G80) και ετοιμάζει και το G70, θέλει μέσα στα επόμενα χρόνια να προσφέρει στο κοινό ένα κουπέ και τρία SUV, με το μικρότερο crossover να κυκλοφορεί το 2021.

Στις σχετικές ειδήσεις η Genesis κυκλοφόρησε ένα ειδικό app για smartphones και tablets που μέσω επαυξημένης πραγματικότητας βοηθά τον ιδιοκτήτη να μάθει το αυτοκίνητό του. Με απλά λόγια, πρόκειται για ένα ψηφιακό βιβλίο οδηγιών μέσω επαυξημένης πραγματικότητας. Παρόμοιες εφαρμογές προσφέρουν ήδη η BMW και η VW.

  • SAMURAI-66

    Κακως που απο την πρωτη μερα αλλαγης ονοματος δεν το εκαναν ακολουθωντας τα προτυπα των infiniti-lexus-acura με σκοπο την μοναδικοτητα που θα φερει και το κυρος αυτη η πραξη.