Σε σχεδόν 3 μήνες θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια του νέου Jeep Wrangler, στην έκθεση του Los Angeles, και σήμερα βλέπουμε την πρώτη φωτογραφία του μοντέλου -εντελώς ακαμουφλάριστο- μέσα από το εργοστάσιο παραγωγής του, στο Τολέδο του Μεξικό.

Αν και η φωτογραφία δεν αποκαλύπτει πολλά πράγματα, αλλά επιβεβαιώνει τις μέχρι σήμερα διαρροές, που δείχνουν ότι ο σχεδιασμός της νέας (JL) γενιάς του Jeep Wrangler παραμένει πιστός με αυτόν του σημερινού μοντέλου, διαθέτοντας τις απαραίτητες αλλαγές φρεσκάδας. Το εικονιζόμενο φέρεται να είναι το Wrangler Unlimited, με την διαρροή να έρχεται από το JL Wrangler Forum.

Τα φωτιστικά σώματα του νέου μοντέλου θα είναι τοποθετημένα στα άκρα της κλασικής μάσκας, ενώ στα φτερά συναντάμε LED φώτα ημέρας. Μηχανικά, αρχικά θα προσφέρεται με έναν τετρακύλινδρο turbo 2,0-λιτρο κινητήρα με start/stop, με έναν 3,0-λιτρο turbodiesel αλλά και με έναν 3,6-λίτρων V6 βενζίνης. Οι κινητήρας θα συνδυάζονται με 6-τάχυτο μηχανικό ή με 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Θα υπάρχουν διαθέσιμα πολύ λιγότερες παραλλαγές για το τρίπορτο Wrangler και το τετράπορτο Wrangler Unlimited, σε σχέση με τις 13 της τωρινής γενιάς. Έτσι το τρίπορτο μοντέλο θα προσφέρεται ως Sport και Rubicon, ενώ το τετράπορτο ως plus Sport, Sahara και Rubicon. Το Unlimited Sahara θα προσφέρεται με μόνιμη τετρακίνηση. Θα προσφέρεται με 10 πακέτα εξοπλισμού, ανάμεσά τους τα Electronic Infotainment System Group και Technology Group. Τα Sahara και Rubicon θα διαθέτουν στον βασικό εξοπλισμό LED φωτιστικά σώματα. Η οροφή θα μπορεί να είναι μεταλλική, υφασμάτινη ή ηλεκτρικά αναδιπλούμενη.

Στο εσωτερικό θα συναντάμε υφασμάτινες και δερμάτινες επενδύσεις, κλιματισμό, προηγμένο ηχοσύστημα και σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με συμβατότητα Android Auto και Apple CarPlay.